Muntatge fotogràfic amb una imatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

Rocío Flores llança un missatge conciliador que podria dedicar a la seva mare

La jove ha publicat unes paraules que donen lloc a moltes interpretacions

Des que comencés a emetre's la sèrie documental de Rocío Carrasco, aquesta, el seu ex (Antonio David) i els seus fills (Rocío i David Flores) estan en el punt de mira. Aquesta jove especialment s'ha convertit en protagonista de l'actualitat. I és que hi havia interès a conèixer què opinava de la versió que està donant la seva mare respecte al que va viure amb el seu pare.

De moment, Rocío Flores no ha volgut manifestar-se de manera clara sobre aquest tema. Pel que sembla, té pensat fer-ho mitjançant una entrevista una vegada que hagi acabat aquesta producció.

No obstant això, mentre aquest moment arriba, segueix sense tenir relació amb la seva mare. No obstant això, ha publicat un missatge a les xarxes molt especial. Es tracta d'un missatge que ha donat lloc al fet que es rumoregi que podria estar dedicat a Carrasco i que facilitaria la reconciliació.

El missatge de Rocío Flores

Des que va sortir de 'Supervivientes', la filla d'Antonio David s'ha convertit en influencer. Per aquest motiu, és molt activa en xarxes, sobretot, a Instagram.

I precisament en el seu perfil d'aquesta xarxa social és on ha compartit un missatge molt enigmàtic. En concret, ha estat en les 'stories' on ha pujat unes frases que pertanyen a la cançó de Beret titulada 'Te echo de menos'.

Ens estem referint a uns versos que diuen així: «Estima't fins que oblidis per què no ho feies... Oblida tot menys l'alegria».

Captura d'una storie de l'Instagram de Rocío Flores
Rocío Flores ha publicat unes paraules que donen lloc a moltes interpretacions | Instagram

Per a molts, aquestes paraules semblen un clar i directe missatge a Rocío Carrasco. I és que vindria a dir-li que esborri de la seva ment tot el sofriment del passat i que se centri en la felicitat.

Precisament aquestes persones que han vist en aquesta publicació un intent d'acostament a la seva mare ho ratifiquen amb altres parts de la cançó. En concret, es refereixen a versos que diuen així: «Et trobo a faltar, encara que jo vaig ser qui et vaig apartar» o «El que fa mal no és anar-se'n, sinó adonar-se'n tard». Això sense oblidar aquest altre: «L'amor pot amb tot».

El fet que aquest títol de Beret tingui tantes frases que poden aplicar-se a la vida d'aquesta mare i de la seva filla és significatiu. D'aquí ve que a les xarxes hi hagi els qui creguin que és una manera de Flores d'acostar-se a la seva progenitora. Caldrà esperar per a veure si tenen raó o no.

Rocío Flores, en el punt de mira

No obstant això, per a moltes altres persones la citada publicació de la jove Rocío no va dirigida a la seva mare. Creuen que simplement l'ha realitzat perquè li agrada la cançó o més aviat que és un missatge de positivitat per a animar al seu pare.

No creuen que ella vulgui acostar postures en absolut amb Rocío Carrasco. I tenen aquesta convicció pel comportament que ha tingut la jove en aquestes setmanes que porta emetent-se la sèrie.

En concret, destaquen que, encara que no ha parlat de manera clara, ho ha fet indirectament. Així, ha deixat clar el suport a Antonio David malgrat l'esquinçador testimoniatge de la seva mare. I ho ha fet amb publicacions que ha dut a terme a Instagram.

Ens estem referint, per exemple, a la foto que va compartir agafada a la mà de la seva àvia paterna. Una dona, aquesta, de la qual Carrasco va revelar les crueltats que va arribar a dir-li. I a això se sumen les seves publicacions mostrant-li el seu afecte a Olga Moreno, l'esposa del seu pare, o dient que «La vida millor amb flors».

Tots aquests gestos són vists per moltes persones com a atacs directes a la seva progenitora. No creuen que vulgui un acostament amb ella d'acord amb aquests. I menys encara quan ha aprofitat el sofriment de la seva mare per a fitxar per 'El programa de AR' o les gales de 'Supervivientes'. Fitxatges que li estan guanyant nombroses crítiques.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.