Carmen Bazán durant una festivitat a Cadis, 15 de juny de 2018

Carmen Bazán no aixeca el cap: La mare de Jesulín perd casa seva

La dona no ha pogut fer front al pagament de les despeses de l'immoble

Carmen Bazán, la mare de Jesulín de Ubrique, no està passant el seu millor moment a causa que té diversos 'fronts' oberts que la mantenen molt angoixada. D'una banda, es troba recuperant-se de la seva operació de maluc, la qual se li va realitzar el passat mes de febrer a l'Hospital Puerta del Sur de Jerez i que fa que hagi de moure's amb un caminador. D'altra banda, l'exsogra de Belén Esteban acaba de patir una important pèrdua material, i és que, tal com ha donat a conèixer el diari 'El Mundo', Bazán s'hauria quedat sense la casa que tenia a El Bosque. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La casa

L'any 2015 va ser quan Carmen Bazán, fent front a la seva corresponent hipoteca, va decidir adquirir l'esmentat habitatge amb l'objectiu de dur una nova vida discreta i sense grans despeses. I és que, com ella va exposar en diverses entrevistes en mitjans de comunicació, comptava amb una pensió que no superava els 500 euros.

No obstant això, es va animar a comprar aquesta casa que li permetia ser independent i, alhora, estar molt a prop d'alguns dels seus fills. En concret, de Víctor Janeiro, que viu també a El Bosque amb la seva dona (Beatriz Trapote) i els seus tres fills. Tanmateix, també es trobava prop de la finca familiar Ambiciones i de Jesulín, que resideix amb la seva dona (Maria José Campanario) i els seus dos fills petits a Jerez de la Frontera.

Ha perdut el seu habitatge

A través de l'esmentat mitjà s'ha donat a conèixer que Carmen Bazán s'ha quedat sense aquesta casa perquè fa temps que no li fa front a les despeses de l'immoble. D'aquesta manera, per impagament ha hagut de perdre aquest habitatge, en el qual, com ella va reconèixer, bàsicament tot el mobiliari era de la seva filla Carmen. Per tant, una situació que ha sorprès en xarxes perquè ha propiciat que molts internautes es preguntin com els seus fills no han fet front al pagament d'aquestes despeses.

Sigui com sigui, davant d'aquesta circumstància, a la matriarca el clan Janeiro no li ha quedat altre remei que mudar-se, concretament, s'ha traslladat a la finca Ambiciones. Allà, en ple camp, continua amb la recuperació de la seva operació, on li està ajudant molt una cosina segona que s'ha mudat amb ella a aquest lloc i que és l'encarregada de cuidar-la.

Què farà Carmen ara?

Així tot, sembla que la seva estada a l'esmentada finca és temporal, per la qual cosa ha de pensar què farà a partir d'ara, és a dir, ha de decidir on viurà. D'una banda, hi ha la possibilitat que es traslladi a la casa de Jesulín de Ubrique o la de Víctor, però, tanmateix, la seva filla vol que ella prengui una decisió determinada, ja que estaria encantada que anés a viure amb ella i amb la seva parella (Luis Masaveu) a la casa en què resideixen. Però el problema està en el fet que aquesta resideix a Portugal.

De moment, no s'ha donat a conèixer si Carmen Bazán ha pres una determinació. Això sí, sigui la que sigui serà difícil perquè, si opta per anar-se'n amb la seva filla, haurà d'allunyar-se del seu poble, dels seus fills i fins i tot dels seus nets, els quals són ara la seva major alegria i especialment la petita, Brenda, que ha nascut fa poc.

En el cas que vulgui quedar-se a Cadis, haurà d'anar a residir amb algun dels seus fills i això suposarà estar allunyada de 'la seva Carmen' i haver d'adaptar-se a la convivència d'aquests i les seves dones. Amb Beatriz sembla que es porta molt bé, però amb María José sempre han existit rumors que la relació no és tan cordial. No obstant això, caldrà esperar per conèixer quina determinació pren la matriarca de la família Janeiro.