'Sálvame' aclareix, per fi, per què Olga Moreno va maquillada a 'Supervivientes'

Surt a la llum el truc que utilitza la 'supervivent' per tenir sempre una cara ideal

La supervivent Olga Moreno, que va entrar al concurs amb una gran polèmica al darrere, durant aquestes setmanes ha mostrat la seva cara més sincera i humana i ha sorprès a molts. Però no només ha deixat perplexos als seus seguidors i als seus detractors per la seva personalitat, també els ha deixat bocabadats amb el seu aspecte físic. Els concursants de 'Supervivientes' porten ja més d'un mes de concurs i el seu aspecte físic ha canviat molt, han perdut gran quantitat de pes i es nota. A més, estan morens i tenen una imatge salvatge d'acord amb les condicions del 'reality'.

Un dels encants de 'Supervivientes' com a reality també és veure a les nostres celebritats al natural: sense xapa ni pintura. No obstant això, Olga no ha pogut complir aquest requisit i ha cridat l'atenció de tots. Sempre té un aspecte ideal, com si es maquillés per a cada ocasió. L'esposa d'Antonio David Flores, als seus 45 anys, vol seguir lluint perfecta i vam poder comprovar-ho abans que comencés el concurs. Al començament del mes de març, la malaguenya va acudir a una coneguda clínica estètica i allí va optar per un rejoveniment facial sense necessitat de passar per quiròfan.

«Bòtox i Àcid Hialurònic. Us portem un altre resultat espectacular i alhora natural, d'un tractament facial complet», va assegurar el metge estètic que va tractar a la supervivent. D'aquesta manera, va eliminar les seves línies d'expressió pronunciades i el seu rostre cansat. Com la resta dels espectadors, 'Sálvame' s'ha adonat que Olga Moreno a banda d'aquests retocs estètics, sempre va maquillada: tant en sortir de l'aigua, com en les difícils proves com durant la seva convivència a la platja.

El programa es preguntava durant el seu últim directe si la concursant s'havia endut maquillatge a l'illa com el seu únic objecte personal, però s'ha pogut confirmar que no és així. Per no quedar-se amb el dubte, els col·laboradors han indagat i han resolt tots els dubtes.

El secret de bellesa d'Olga és la micropigmentació

El secret de bellesa d'Olga és haver-se fet una micropigmentació, és a dir, un tractament de maquillatge permanent a ulls i llavis que pot durar-li en perfectes condicions fins a quatre anys. 'Sálvame' es traslladava fins a un centre d'estètica on es fa aquest tipus de maquillatge etern i una especialista explicava en directe que es pot treure fàcilment amb làser. La veritat és que el debat sobre el maquillatge d'Olga Moreno va començar a les xarxes socials i el misteri ja el va revelar la guanyadora de 'Supervivientes 2011', Rosa Benito, fa unes setmanes al programa de Sonsoles Ónega a Telecinco.

La cunyada de Rocío Jurado va revelar a 'Ya es mediodía' que la dona d'Antonio David Flores es va sotmetre a aquest tractament de micropigmentació abans d'anar a Hondures. La pròpia Rosa Benito va explicar que ella també se'l va fer a les «celles i es va posar una mica de ratlla als ulls» quan va participar al programa de Telecinco, fa ja deu anys. Tot i la confessió de Rosa Benito i el descobriment de 'Sálvame', alguns col·laboradors de Telecinco, teleespectadors i usuaris de xarxes socials segueixen sense donar crèdit i no acaben de confiar que el seu truc per estar sempre ben sol sigui la micropigmentació.

Aquests dies els col·laboradors de 'Ya es mediodía' també aprofitaven aquest tema per parlar de la indestructible màscara de pestanya que va usar Rocío Carrasco en l'enregistrament de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Les llàgrimes han recorregut la cara de Rocío en tantes ocasions que ja hem perdut el compte, però el seu rímel segueix intacte, i la revista 'Diez Minutos' descobria que els seus estilistes van utilitzar una de les màscares de pestanyes de Mercadona.


Comentaris

envia el comentari