Antonio David al plató de 'Sálvame'

La petició d'Antonio David a Kiko Matamoros en el seu pitjor moment: «Desbordat»

L'exmarit de Rociíto ha decidit canviar d'estratègia

Antonio David Flores ha estat amo del silenci de la seva exdona durant més de vint anys. L'antic tertulià de Telecinco va aprofitar aquest avantatge per guanyar molts diners a la televisió. Ha participat en diversos concursos, i es va posicionar com un dels rostres més cotitzats. El problema és que Rocío Carrasco ha posat fi a aquest periple mediàtic. Ha signat un contracte amb la cadena de Paolo Vasile, i ha aconseguit que el pare dels seus fills sigui acomiadat de manera fulminant. Pocs són els famosos que estan donant la cara per ell. Tenen por que el seu futur laboral corri la mateixa sort. Així que han preferit acotar el cap fins que passi la tempesta.

Una de les poques persones que es manté fidel a l'exgendre de Rocío Jurado és Kiko Matamoros. El col·laborador no confia en el testimoni de Rociíto, i considera injust el càstig que li han imposat al seu amic. Per aquest motiu, no li tremola el pols a l'hora de qüestionar certs episodis de 'Contar la verdad para seguir viva'. Jorge Javier Vázquez va assegurar que el seu programa mai no tornaria a donar protagonisme a Antonio David. Però quan el presentador de torn té ocasió, intenta treure-li informació a Kiko Matamoros.

Recentment, ha sortit a la llum una notícia que, per a molts, era d'esperar: el pare de Rocío Flores «està desbordat amb la situació». En un primer moment, va anunciar que estava molt atent al contingut del documental perquè anava a «demandar tot el que fos demandable». No obstant això, els capítols són cada vegada més durs, i no ha tingut més remei que canviar d'estratègia. Fa molt temps que no protagonitza cap aparició pública. Cap revista s'atreveix a donar-li veu i, únicament, és perseguit per alguns reporters en moments molt puntuals. Per exemple, el 21 de maig té previst traslladar-se a Madrid amb el seu fill.

El jove ha de prestar declaració després d'una querella que el seu pare li va interposar a Rocío Carrasco per l'impagament de la pensió. David ha de decidir si el procés judicial segueix endavant, o paralitza la investigació que els jutges li estan fent a la seva progenitora. El morbo està servit, i l'amic de Kiko Matamoros no renunciarà a la seva última oportunitat de ser fotografiat.

«S'aprofita dels punts febles de la vida de les persones»

Tot fa pensar que Antonio David acompanyarà al seu fill petit i, aprofitant la circumstància, aclarirà quin és el seu veritable estat d'ànim. De moment, el patriarca dels Matamoros revela que el seu antic company no està veient el polèmic documental. «El que m'explica, és que no està veient els programes, perquè està desbordat. Els seus advocats els estan veient, i apuntant el que creuen que pugui ser demandable», declara a 'Sálvame'. Sembla que l'equip jurídic de l'exmarit de Rociíto està treballant a consciència. Encara que, tant d'esforç, podria tornar-se en contra del seu client.

La intenció de la filla de la Jurado és rebre una demanda. Vol que la justícia reobri el cas, i que dicti una nova sentència respecte als maltractaments que ha patit. Rocío no té por de les conseqüències que pugui tenir la seva docusèrie. De fet, va accedir a vendre el seu testimoni precisament per cridar l'atenció dels jutges. Mentrestant, el pare de David Flores segueix intentant rentar la seva imatge. «M'ha trucat tres vegades. L'última, per demanar-me que m'aparti d'aquestes aigües, que no em beneficien», comenta Kiko Matamoros. Aquestes paraules no han commogut a cap espectador. La protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' ha fet molt bé la seva feina : el públic ja coneix el seu botxí.

«Sempre ha comptat amb la impunitat que no l'anaven a qüestionar, i no l'han qüestionat fins fa ben poc. S'aprofita dels punts febles de la vida de les persones, i els fa veure que empatitza amb ells», explica en un dels episodis. Haurà fet servir aquesta tàctica amb el col·laborador de 'Sálvame'?