YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Jorge Javier posa cap per avall 'Sálvame': Declara tenir una 'addicció'

El presentador sempre ho ha reconegut obertament

Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'
El presentador de 'Sálvame' comparteix a les seves xarxes socials tots els retocs que es fa | Catalunya Diari

Tots aquells qui segueixen a Jorge Javier Vázquez, no només a les xarxes socials, sinó que també en la seva carrera televisiva, han pogut veure un gran canvi físic al llarg dels últims anys. El presentador de 'Sálvame' s'ha aprimat molt i ara llueix un físic molt més prim que abans. 

Jorge Javier Vázquez ha reconegut en més d'una ocasió la seva afició per anar a clíniques estètiques per realitzar-se algun que altre tractament. El presentador de Telecinco està a punt de complir els 50 anys, i per celebrar-ho, ha decidit fer-se un nou retoc

Jorge Javier, fidel als retocs estètics

El català ha aprofitat aquest dimarts al matí per visitar un dels seus centres preferits per millorar el seu aspecte. Des que Jorge Javier Vázquez va patir l'ictus el 2019, la seva vida ha canviat per complet. Cada vegada es cuida més, la seva estricta dieta li permet lluir un nou aspecte molt més rejovenit i el més important, molt més sa.

Ara, després que ja hagi passat un any d'aquest contratemps, el presentador ha reconegut una de les seves addiccions: el bisturí. La seva exposició mediàtica li exigeix mostrar la millor imatge possible davant la càmera i això passa per fer-se algun que altre tractament estètic.

El català alguna ocasió s'ha realitzat alguna cirurgia per millorar el seu aspecte. Segons 'Look', recentment s'ha retocat el coll, s'ha fet un lífting facial i s'ha retocat una mica els ulls i el seu tronc.

Retoc més complex: a l'abdomen

El tractament més complex que s'ha realitzat ha estat el que es va fer al seu abdomen. Aquest tractament, que és bastant nou, consisteix en reafirmar els músculs abdominals.

L'objectiu és estimular directament les neurones motores perquè contreguin els abdominals fins a 150 vegades per segon. Segons afirma el citat mitjà, es va donar quatre sessions de 30 minuts i va pagar 2.400 euros per aquest. Jorge Javier ha reconegut estar extremadament satisfet amb els resultats de tots els seus retocs i cirurgies.

És una obvietat que el canvi de Jorge Javier ha estat brutal, prova d'això està a les xarxes socials, on no deixa de publicar fotos del seu cos, especialment en el seu compte oficial d'Instagram. El presentador de 'Sálvame' mai ha tingut cap problema a reconèixer que li agrada retocar, ja que els resultats li fan sentir molt millor.


Comentaris

envia el comentari