Pilar Rahola

El nou canvi de TV3 que afecta Pilar Rahola

El programa 'Tots es mou' ha pres aquesta decisió

Els espectadors que estaven acostumats a veure a Pilar Rahola al programa 'Tot es mou' de TV3 a les 20.00 hores s'hauran topat amb un nou canvi del programa presentat per Helena Garcia Melero que ha decidit que a partir d'ara la col·laboradora apareixerà més d'hora.

Així doncs, tots els seguidors de la secció 'La Tribuna' hauran de posar la cadena catalana a les 16.00 hores si volen estar pendents de l'espai del programa dedicat a l'anàlisi política on participen Pilar Rahola, Josep Cuní  o Jaume Barberà. Segons avança 'En Blau', el motiu d'aquest canvi es deuria a una qüestió d'audiència.

Una nova estratègia per remuntar

Tot i que el 'Tot es mou' d'Helena Garcia Melero comença amb bones dades d'audiència, els espectadors comencen a decaure amb la part de programa que presenta Lluís Marquina i torna a pujar amb l'entrada de Rahola, tal com mostren les dades recollides pel mitjà citat anteriorment. En elles, a més, destaca la gran audiència que s'endú 'Sálvame' que amb un 20,5% triplicava el 8,3% del 'Tot es mou' el passat 30 de juny.

És per aquest motiu que Rahola, que entrava al programa a les 20.00 hores per deixar el nombre d'espectadors alt pel programa de Toni Soler seguit del Telenotícies vespre, passa a les 16.00 hores. L'objectiu és salvar l'audiència i evitar que el programa digui adéu com ja ha passat 'Polònia' i 'Com si fos ahir'.

'Polònia' i 'Com si fos ahir' no tornaran al setembre

La setmana passada el director de TV3, Vicent Sanchis, parlava a 'Els matins de TV3' de la difícil situació econòmica que viu la cadena catalana i explicava que havien hagut de «reduir continguts, ajornar programes o prescindir-ne».

Sanchis anunciava així que el programa de Toni Soler i 'Com si fos ahir' no tornarien el mes de setembre amb nous continguts una decisió però que, de moment, no sembla definitiva, ja que la tornada dels programes podria tornar en el futur, si la situació millora. Així doncs, els dos programes queden ajornats però sense data de tornada tot i que no sembla que aquesta es pugui produir a curt termini.