La nova traïció de 'Sálvame' a Terelu que la té indignada

El programa podria fer enfadar la col·laboradora que mai ha volgut filtrar aquesta informació

Terelu Campos en un plató de Mediaset
Terelu Campos podria enfadar-se novament amb 'Sálvame' | Telecinco

Terelu Campos s'ha traslladat a un pis en una urbanització molt propera a la de la seva filla Alejandra després d'aconseguir vendre el dúplex on vivia fins ara. Les crítiques per aquest canvi no han tardat a arribar un cop s'ha conegut el dineral que la filla de Maria Teresa Campos està pagant mensualment pel nou pis.

'Sálvame' n'explica tots els detalls

Les crítiques han arribat de la mà de 'Sálvame', el programa de Telecinco on Terelu col·laborava. El programa ha explicat que està pagant un lloguer de gairebé 2.500 euros per la nova casa que té tres dormitoris, un altre pel servei, tres banys i una terrassa. El pis està situat en una urbanització que disposa de piscina, pistes de tenis i vigilància les 24 hores.

Terelu sempre ha volgut mantenir en la intimitat tot allò que està relacionat amb les seves cases i que 'Sálvame' hagi revelat tots els detalls del seu nou pis podria portar-la a començar una nova guerra amb el programa. No seria la primera vegada que la filla de Maria Teresa Campos s'enfada amb el programa, ja que en el passat va marxar després que es fessin comentaris malintencionats sobre el seu domicili anterior.

«Viu per sobre de les seves possibilitats»

Tot i que Carlota Corredera va intentar donar suport a Terelu tot assenyalant que el preu que paga està molt bé tenint en compte com estan els lloguers en aquesta zona, Miguel Frigenti no va dubtar en criticar durament Terelu: «Viu per sobre de les seves possibilitats i es resisteix a marxar a un barri més humil per mantenir el seu estatus», deia el jove.

La filla de la Campos no suporta que critiquin la seva vida priva i qüestionin la seva economia i aquest és un dels molts motius pels quals va abandonar 'Sálvame'. D'altra banda, Kiko Matamoros, que col·laborada amb Terelu a 'Viva la vida', la va defensar tot indicant que ella es pot permetre això i més i que ningú té perquè criticar el que fa Terelu amb els seus diners.


Comentaris

envia el comentari