Llàgrimes a 'Sálvame': «Un dels nostres es troba entre la vida i la mort»

Els espectadors de Telecinco es temen el pitjor amb el titular que ha donat Carlota Corredera

Carlota Corredera i tots els col·laboradors de 'Sálvame' han començat l'emissió d'avui amb rostres compungits i compartint una informació molt delicada per al cercle més proper del programa i també per als fidels seguidors de Telecinco. La presentadora ha anunciat que avui es parlaria d'un rostre habitual del plató i que de sobres és conegut per a tothom. Aquesta persona ho està passant molt malament. Tant, que Corredera ha revelat que en aquests moments s'està debatent entre la vida i la mort.

Davant aquest titular, el programa ha volgut aprofundir una mica més i assegurar que es tractava d'algú molt proper al programa, que és habitual veure'l al plató i que s'ha guanyat gran part de la seva fama per les seves aparicions en l'exitós format de Telecinco. El famós es trobaria a hores d'ara molt malalt a conseqüència d'un càncer de còlon que pateix i que, segons sembla, no estaria mostrant l'evolució que estarien esperant els metges que el tracten.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Després d'aquest punyent missatge, el programa ha marxat a publicitat i ha estat llavors quan els espectadors han començat a preocupar-se, creient que es tractava d'una de les col·laboradores més importants del programa i que per tots és sabut que pateix d'un càncer, el mateix que la manté allunyada de la televisió. Estem parlant de Mila Ximénez, qui des de fa alguns mesos no acudeix al seu lloc de treball a causa de la dura malaltia que l'està afectant.

Els espectadors han considerat que es tracta de Mila, encara que era una forma una mica tèrbola de començar el programa, ja que s'utilitza un tema molt seriós per enganxar l'audiència, cosa que acostuma a fer, però gairebé sempre sense utilitzar als mateixos col·laboradors del programa, i més quan es tracta d'un seriós problema de salut. Al cap d'uns minuts, el programa tornava del bloc publicitari i aclarien que es tractava d'una altra persona, concretament de Gil Silgado, que es troba ingressat com a víctima d'aquesta malaltia tan severa.

Pel que sembla, el famós s'hauria posat en contacte amb el programa per anunciar les seves últimes voluntats en el cas que la seva malaltia anés a pitjor, unes voluntats que han estat escoltades per la direcció i que han decidit compartir-lo amb l'audiència per tal de trobar la situació més idònia a aquest greuge.

L'empresari no ha pogut veure la seva filla petita, la qual té amb la model i col·laboradora María Jesús Ruiz i amb qui, sembla, no l'uneix una bona relació en l'actualitat. Tot i que Gil Silgado es troba en un hospital, està en una planta habilitada per a persones que es troben privades de llibertat. Per tant, això impossibilita que pugui tenir contacte amb la seva família i les dificultats que li posa María Jesús perquè vegi la nena fan que encara li resulti molt més difícil mantenir una relació fluida amb la menor.

María Jesús Ruiz nega els fets

Mentre 'Sálvame' busca la manera d'intervenir entre Gil Silgado i María Jesús Ruiz, aquesta desmenteix l'extrem que explica la seva exparella i assegura que la seva filla té un contacte mitjanament fluid amb el seu pare. De fet, ha enviat una foto en què es pot veure com es va fer una trucada de vídeo entre la filla i el pare, divendres passat durant set minuts.

Però, la dada més punyent és sens dubte la que ha donat també Gil Silgado. Els metges que el tracten li han demanat que se sotmeti a una operació per superar aquest càncer, però pel que es veu, l'empresari no vol fer-ho si abans no s'assegura que tindrà al seu costat tots els seus fills, cosa que de moment sembla que no serà així.


Comentaris

envia el comentari