Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa durant un directe

L'equip de 'Sálvame' no pot veure Patiño: «Primer dia que saludes en 10 anys»

La col·laboradora no se sap ni els noms dels seus companys de la redacció

Ahir, 'Sálvame' va destapar una trama interna del programa i que fins ara no coneixíem els espectadors. Pel que hem conegut hi ha una barrera entre els col·laboradors i la part de l'equip que treballa en redacció i, segons sembla, fa temps l'equip estava molt més integrat pel fet que els col·laboradors assistien a una reunió prèvia a la redacció, però des de fa algun temps, aquesta reunió ja no es fa en aquesta part de les instal·lacions, i ara la relació que hi ha entre els redactors i els col·laboradors és mínima.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

De fet, de vegades quan els col·laboradors es queixen d'algun dels continguts, és habitual que des de la redacció li transmetin al presentador perquè ho digui que si algun col·laborador no li agrada el contingut, que se'n vagi l'endemà a treballar amb ells i que els ajudi a dissenyar el programa de les tardes.

Aquesta mala relació s'ha fet evident aquesta mateixa setmana quan Anabel Pantoja va decidir dir-li inútils als redactors per una investigació que van fer sobre les joies que ven i que, segons ella, no estava ben investigat. Això va fer que tot l'equip es molestés molt amb la neboda d'Isabel Pantoja i decidissin fer pinya en contra seu.

La col·laboradora va treballar dilluns i dimarts i ja no s'esperava que tornés fins a la pròxima setmana, però aquest distanciament amb part de l'equip que no es veu, la va obligar a tornar ahir al programa i demanar perdó a aquests companys que es van sentir molt molestos per com els va tractar.

Aprofitant aquesta ocasió, el programa va voler donar veu als redactors perquè expliquessin com els tracta cada un dels col·laboradors i la veritat és que el resultat va ser demolidor. Noelia, una de les redactores de 'Sálvame', ha exercit com a portaveu i ha donat el part sobre la relació que tenen amb els tertulians de l'espai.

Sense cap mena de dubte, María Patiño ha sigut la més perjudicada perquè han afirmat que quan se'ls troba mai els saluda i que ahir, quan va pujar per parlar amb ells va ser la primera vegada que els ha saludat en els dotze anys que hi és treballant a 'Sálvame'.

Però, això no ha sigut tot, Maria va ser incapaç de dir els noms dels companys que es dediquen a redactar diàriament els continguts que ella comenta després en plató. Una prova que evidencia més que mai la nul·la relació amb l'equip tècnic. Entre els menys amables també es troba Kiko Matamoros i Chelo García-Cortés.

L'equip també té els seus preferits

Els redactors de 'Sálvame' tampoc han tingut problema a transmetre els col·laboradors que més simpàtics i professionals són amb ells. I entre aquests es troben Kiko Hernández, Lydia Lozano i Mila Ximénez, a la qual van aprofitar per enviar un petó durant la connexió. Aquests col·laboradors estarien molt ben vistos per l'equip, com també Paz Padilla i que han reconegut també el bon tracte que té amb tots ells.

De fet, la mateixa Paz va trencar una llança a favor dels redactors, dient que tampoc són tants i que no és tan difícil aprendre els noms dels companys amb els quals comparteixes programa cada tarda. L'equip també va parlar dels col·laboradors que més contribueixen amb la feina que fan diàriament darrere de les càmeres.

Entre aquests es trobarien Miguel Frigenti i Gustavo González, que sempre juguen a favor d'obra i ajuden a l'equip aportant dades i testimonis que tenen al seu abast per poder enriquir molt més el resultat final de l'exitós programa de Telecinco. Per tant i així tot, veurem si aquest és l'últim episodi de la guerra entre els dos bàndols o si aviat tornarem a presenciar una altra batalla.