Lucía, concursant de 'La isla de las tentaciones' durant un moment del programa

El pla secret que estaria amagant Lucía a 'La isla': és més llesta del que sembla

La jove gaditana és una de les participants més interessants d'aquesta tercera edició

L'èxit que està recollint la tercera temporada de 'La Isla de las Tentaciones' és gràcies a participants com ara Lola, Marina o Lucía. Precisament ara volem centrar-nos en aquesta última concursant, Lucía, que ha acudit al programa amb el seu xicot, Manuel. La noia ha anat de menys a més en l'espai de Telecinco. Es va presentar com una jove discreta de 25 anys, oriünda de Port Real i, fins i tot, una mica tímida.

No obstant això, a mesura que ha anat avançant l'espai ha vingut a deixar palès que no és així perquè, a poc a poc, ha deixat constància que és molt llesta. És més, podríem dir fins i tot que té un pla per al seu pas per aquest 'reality'

.

Els primers compassos de Lucía en el concurs

Només començar 'La Isla de las Tentaciones' vam conèixer a una Lúcia que arribava al programa amb una parella amb qui tenia una relació de tres anys. Un xicot a qui estimava amb bogeria, però en el qual no confiava en absolut pel fet que arrossegaven la llosa d'una infidelitat d'ell, que ella no havia aconseguit oblidar.

Precisament per això van acudir al 'reality', disposats a confiar un en l'altre i així continuar amb la seva història d'amor. D'aquí que la jove gaditana en tot moment es mostrés cauta, discreta i tímida. És més, en certa manera, podem dir que no s'implicava en la vida a la vila. I és que tenia clar que no volia fer res que molestés el que ella anomena 'mi Manué'. Això sí, havia decidit que canviaria arribat el moment.

El 'xip' del canvi

El noi de Lucía ha deixat clar i evident des del començament del programa que pensa poc i es deixa portar per les hormones, com quinze anys, i és que el seu comportament és més semblant al d'un adolescent que al d'un home madur de trenta anys. Així, a més dels seus comentaris fora de lloc i plens de tints masclistes, en una sola nit no va dubtar a besar-se amb dues noies: Stefany i Fiama. És més, després amb aquesta última ha seguit la seva 'relació' sense pensar en la seva xicota.

Unes imatges que la seva parella va poder veure, i que va provocar que s'enfonsés notablement. No obstant això, les mateixes també han servit perquè, excepte moments puntuals de 'baixada', estiguem veient a Lucía més i millor que mai.

Lucía, una noia intel·ligent

A poc a poc, hem anat descobrint que la gaditana no és aquesta noia apocada i tímida que vèiem al principi, sinó que hem conegut que és una dona amb caràcter, que diu les coses a la cara i molt intel·ligent. Tant és així que ha revelat el 'joc' de Carlos amb Lola i l'ha donat a conèixer perquè els altres no estiguin enganyats per aquests.

Però encara hi ha més. Veient en els últims lliuraments a Lucía, tenim clar que possiblement tenia un pla amb la seva entrada a 'La Isla de las Tentaciones', ja que ella, millor que ningú, coneix a Manuel i estaria pràcticament convençuda que aquest anava a ser-li infidel dins el concurs.

Potser, per aquest motiu, farta de quedar ella en la relació com la 'dolenta' davant dels altres pel seu caràcter, va decidir participar-hi. Tot i el dolor que pogués sentir en descobrir qualsevol deslleialtat, la jove va acceptar anar al programa per deixar patent davant tot Espanya la pocavergonya d'aquest.

El fet que el país sencer veiés la falta de respecte i d'amor que ell li té seria per a ella un alliberament perquè posaria fi al fet que a ella se l'assenyali com la 'dominant' de la seva parella o com una gelosa empedreïda. Deixaria que Manuel es 'retratés' per si sol.

És més, fins i tot en a favor de mostrar la veritable cara del seu xicot, no ha dubtat a reconèixer als seus companys que és un immadur, concretament, ha explicat que és un gandul i que és ella qui el manté. D'aquesta manera, aconseguint que tothom veiés com han estat realment els seus tres anys de relació, Lucía se sentiria satisfeta i compresa. I això és el que està aconseguint, ja que només cal veure que les xarxes socials carreguen durament contra el gadità per la seva actitud i els seus comentaris.

Lucía, per fi, alliberada

Aquest creiem que ha sigut el pla de l'andalusa a l'hora de decidir passar per 'La Isla de las Tentaciones', per així, demostrar a tothom el que ha patit i també d'alliberar-se d'una relació tòxica. És cert que ha tingut alguna recaiguda, que l'ha fet plorar en recordar-se de Manuel, fet lògic pel fet que feia tres anys que estaven junts.

No obstant això, a poc a poc, està sent més ella i això suposa que s'estigui mostrant divertida, juganera i participativa. És més, fins i tot, sembla disposada a deixar-se portar per algun dels temptadors, així, aquesta 'nova' Lucía és la que ens agrada i la que està aportant frescor i gràcia al format. Per aquest motiu en les pròximes setmanes generarà molta gresca després del seu 'enfrontament' amb Lola o els seus retrets a Carlos i, fins i tot, pel seu acostament a Isaac.

Totes aquestes facetes que estem veient de la jove són les que garanteixen que, a partir d'ara, podria convertir-se en una habitual dels programes de 'Mediaset'. Sí, seria una bona candidata com 'tronista' a 'MYHYV' i, fins i tot, com a participant de 'Supervivientes' o 'GH VIP'. És més, segur que els seus seguidors, que cada vegada van creixent més, estarien encantats que això succeís.