'Bomba' a 'Sálvame': «Sí, he estat infidel a la meva dona i té les imatges»

Un col·laborador revela en ple directe que va posar en perill el seu matrimoni

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
Antonio Montero confessa que va ser infidel a la seva dona | Twitter (@lecturas)

'Quiero dinero', el concurs de 'Sálvame', té un nou concursant. Després que Antonio David Flores decidís acabar amb la seva participació embutxacant-se 35.000 euros, ara li ha tocat a Antonio Montero, qui serà la nova víctima de 'Kopérnica' i la seva participació segur que crearà polèmica, tant dins com fora del programa.

El plat fort d'aquest espai són les preguntes delicades i íntimes a què s'ha d'enfrontar el col·laborador en qüestió, així, Montero va acceptar ser el nou participant admetent que el que més temia era fer mal a la gent, especialment, als seus. El paparazzi sap perfectament com funciona el món 'Sálvame' i alguns reptes li suposaran un autèntic maldecap.

I així ha sigut. Antonio Montero ha procurat que la seva vida personal al costat de Marisa Martín-Blázquez s'hagi mantingut en un segon pla, però amb la seva participació a 'Quiero dinero', un episodi truculent del seu passat tornarà a veure la llum removent els records i sentiments del col·laborador .

Unes imatges compromeses posen en perill al matrimoni

'Kopérnica' ha revelat que fa anys Antonio Montero va viure un moment molt delicat quan va rebre en el seu domicili unes fotos que el posaven en una situació molt compromesa. La carta en qüestió anava dirigida a la seva dona i va ser ella qui va procedir a obrir-la. Quan va fer-ho va topar-se de cara amb unes instantànies on el seu marit estava al costat d'una dona desconeguda per a ella.

«Jo estava amb una senyora menjant en un restaurant i les fotos podien fer molt de mal», ha explicat el paparazzi a 'Sálvame'. Com era d'esperar, aquestes fotos van provocar un problema seriós en el matrimoni. «Allò va desembocar en un problema personal meu i en una crisi important», confessava.

La dona que va revolucionar a Antonio Montero

En aquell temps, feia anys que Antonio Montero i Marisa Martín estaven casats. Però, l'arribada d'aquesta misteriosa dona va aconseguir que el col·laborador experimentés coses que fins aquell moment no havia sentit, així, aquesta allau de sentiments, van descentrar a Montero, que no entenia per què li passava.

«Va ser important en el sentit que per primera vegada a la meva vida havia anat a dinar amb algú que no era la meva dona. Mai va passar res més, però sí que va afectar-me», ha recordat afegint que la va conèixer «en un viatge de treball» i que li va produir «una convulsió emocional i em plantejo que per què em passa això».

Antonio Montero va reconèixer a 'Sálvame' que el que li va passar amb aquesta dona «va ser un 'amor a primera vista', que molesta molt més en aquestes coses». Tal va ser l'impacte, que es va arribar a replantejar si seguir amb la seva dona o deixar-ho tot per aquesta nova aventura. Però arribat el moment, Antonio Montero va tenir clar que el seu matrimoni era el que li importava de veritat. «Aquella senyora em va fer triar, i jo no vaig tenir dubtes, vaig triar a Marisa», va sentenciar.

Marisa Martín-Blázquez descobreix el que va passar

Antonio Montero va explicar que la història amb aquella dona va durar molt poc temps, però prou perquè Marisa s'adonés que alguna cosa estranya estava succeint. «Marisa sempre m'ha notat tot, per això sempre he sigut sincer. Ella sap que sóc molt transparent, se'm veuen molt les coses. En vam parlar i quan em va preguntar 'què et passa', l'hi vaig dir. Quan van arribar les fotos, ella no em va dir res. Hi va haver una trucada telefònica i em va preguntar. L'hi vaig explicar i vam parlar-ho», ha explicat.

El col·laborador va reconèixer que va ser una «situació molt compromesa», tot i que només va durar entre 8 i 10 dies. Antonio Montero tenia una vida tranquil·la al costat de Marisa i mai es va plantejar que una cosa així pogués succeir, però la vida és capritxosa i la sorpresa va arribar a la seva vida. «No m'esperava que la vida em pogués posar en aquesta tessitura. Jo em vaig casar amb 24 o 25 anys i ja havien passat uns dotze anys», va reconèixer.

Montero va afirmar que el que li va passar amb aquesta dona no és res extraordinari i que no sent cap mena de penediment. «Són coses que passen a la vida i no m'avergonyeixo de res. Fa mal perquè potser l'altra persona la poses en una situació difícil. Ho entenc, però tampoc té res d'inhumà», va opinar.


Comentaris

envia el comentari