Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa durant un directe

El casament i el bebè que poden arribar a 'Sálvame' aquest 2021

Un col·laborador del programa espera casar-se i tenir un fill amb la seva parella aquest any

Aquest 2021 permetrà que molts famosos passin per l'altar i entre aquests es troba un famós col·laborador de 'Sálvame'. Sí, en concret, ha revelat que vol contraure matrimoni amb la seva parella i també tenir un nadó amb ella. I no, no estem parlant de Belén Esteban, que desitja casar-se per l'Església amb el seu marit i tornar a ser mare.

El citat col·laborador a què ens estem referint és Kiko Matamoros, de 64 anys. Està tan enamorat i feliç al costat de la seva noia, Marta López Álamo, que vol que aquest any sigui molt especial i romàntic per a tots dos.

Plans de casament

Els continus atacs i retrets de la seva segona exdona, Makoke, no han impedit que aquest refaci la seva vida, i ha sigut al costat d'una jove model de 23 anys. El 2019 van iniciar aquesta relació i, encara que ningú apostava perquè durés molt, segueix cap endavant, tant és així que fins i tot ja hi ha plans de casament. I és que estan molt enamorats i no poden pensar a tenir una vida separats, bona mostra d'això és que recentment ella deia: «Tant de bo pugui estar amb ell tota la vida, però no serà així i em donen ganes de plorar».

Unes paraules que vénen a deixar palès que són molt conscients de la diferència d'edat que hi ha entre ells. Kiko Matamoros ha sigut qui, de forma pública, ha donat a conèixer que volen convertir-se en marit i dona. Així, ha exposat que «estic molt enamorat d'ella i, si tinc aquesta sort, podré estar amb Marta tota la vida».

Quan i com serà el casament?

De moment, sembla que la parella no té encara data pel seu enllaç, però, això sí, té clar com vol que sigui. Així, el col·laborador de 'Sálvame' ha revelat al programa 'La última cena' que «el que no volem és un casament restrictiu. Volem comptar amb els amics i la gent que ens estima. Jo soc més de tirar per la part alta i Marta també. Ens agradaria fer un casament bonic i que tothom estigui content».

El nadó també per 2021

Tan enamorats estan Kiko i Marta que volen convertir-se en marit i dona i també desitgen ser pares. En aquest sentit, ha estat ell qui també ha revelat a la televisió que «el dia que jo no hi sigui vull que hi hagi alguna cosa molt present en la seva vida i que sigui molt dels dos. Estem desitjant tenir un nen i volem casar-nos abans». A això ha afegit: «La veritat és que és una bonica possibilitat i veurem si el temps ens concedeix aquest desig».

Aquest bebè que desitgen seria el primer en comú per a ells i faria que Marta López Álamo s'estrenés com a mare. No obstant això, per a ell seria el seu sisè fill, ja que cal no oblidar que té quatre amb la seva primera dona (Marian Flores), entre els quals estan Diego i Laura Matamoros, i un amb la seva segona esposa (Makoke), en concret, amb aquesta té a Anita, amb qui ara no manté cap mena de relació.

La història d'amor entre Kiko Matamoros i Marta López Álamo

Com hem esmentat abans, aquesta parella va iniciar la seva relació l'any 2019 amb moltes especulacions al voltant, i és que ningú creia que la diferència d'edat entre Kiko i Marta els fes durar. Tot i això, els qui no confiaven en el seu amor s'equivocaven, ja que segueixen junts, amb projectes de futur i donant-se suport en els durs moments.

Mostra d'aquest suport és que ella va estar al costat del seu noi durant el temps que va romandre ingressat per diferents problemes de salut, on aquest gest ha fet que es guanyi l'afecte dels fills majors del seu noi. És més, estan vivint junts des de fa temps i, a més, comparteixen aficions com viatjar i l'esport. Per aquest motiu, la seva relació és sòlida i feliç.