YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Canales Rivera, desfet: confessa entre llàgrimes a 'Sálvame' que ha trencat

El nebot de Paquirri està patint molt per culpa del seu gran error

El torero Canales Rivera
Canales Rivera ha confessat la notícia en directa a 'Sálvame'  | Telecinco

José Antonio Canales Rivera no està passant pel seu millor moment. I és que el nebot de Paquirri ha viscut la seva tarda més dura a 'Sálvame' quan ha confessat la seva actual situació amb la seva Isabel. El fill de Teresa Rivera revelava al programa que condueix Jorge Javier Vázquez a 'Telecinco' que la seva relació sentimental amb Isabel estava travessant un mal moment.

El motiu que ha propiciat aquesta situació no és altre que la seva infidelitat amb Cynthia Martínez, 'expretendenta' de 'Mujeres, Hombres y Viceversa'. El presentador estrella de 'Mediaset' li va preguntar a Canales Rivera com es trobava i si seguia estant amb ella, al que va respondre amb llàgrimes als ulls.

«Com estarà de moment amb algú que l'ha enganyat, li ha mentit i s'ha portat com un veritable 'gilipolles'?», començava explicant José Antonio Canales Rivera abans de revelar que estava intentant per tots els mitjans aconseguir una solució. «Estem intentant solucionar-ho i fer-li una volta. Té tota la raó, ara mateix és el que em mereixo, res més», afegia.

Jorge Javier Vázquez tractava d'anar més enllà i tornava a insistir: «És un punt final?» i el nebot de Paquirri contestava que no estava a la seva mà la decisió, però era comprensible. «L'he muntat molt grossa i és tot molt vergonyós», explicava. José Antonio Canales Rivera és conscient del gran error que ha comès i, tot i que ha tractat d'esmenar els seus errors, no va saber solucionar-ho abans que es fes públic.

«El meu principal error ha estat no explicar-li-ho des del principi. No quan va sortir als mitjans, sinó a l'instant, quan vaig saber la ficada de pota que havia comès. El meu error no va ser com ho vaig gestionar, ho vaig gestionar igual de malament que la maldat que ja havia fet. Si l'hi hagués dit des del principi no hauria passat res», sentenciava el col·laborador de 'Sálvame' visiblement afectat.

La veritat és que José Antonio Canales Rivera no va poder ocultar l'avergonyit que se sent després de la seva actitud: «ja no hi ha res a parlar», deia amb la veu trencada i sense poder continuar parlant. «M'agradaria que ja quedés aquí perquè no es mereix el mal. No s'ho mereix, ja en té prou... Em fa molta vergonya el que he fet, estic intentat digerir i aprendre», tancava.

Què va passar amb Cynthia Martínez?

El calvari del nebot de Paquirri començava quan l'expretendenta' de 'Mujeres, Hombres y Viceversa' parlava amb Antonio David Flores sobre la infidelitat de Canales Rivera a la seva parella, fet que el col·laborador de 'Sálvame' no va dubtar a treure a la llum, perjudicant així al seu company de programa.

Cynthia Martínez assegurava haver tingut un afer amb el cosí de Kiko Rivera, una cosa que aquest desmentia en un primer moment: «Per justificar una cosa que ell ha fet malament m'ha volgut titllar a mi de 'caça famosos'. Tinc la meva feina, estic en el meu millor moment laboral i mai he tingut necessitat de fer això. Quan m'assabento que tenia xicota estàvem enmig de tot l'apogeu a la seva habitació».

A mesura que van anar passant els dies i van sortir més informacions, a José Antonio Canales Rivera no li va quedar més remei que confessar la seva relliscada i entonar el 'mea culpa'. Tot i reconèixer el seu error, ja era massa tard, i la seva relació estava a la corda fluixa. Ara que han passat les setmanes, sembla que la seva relació amb Isabel no ha millorat, sinó que, de fet, tot apunta que la que fos xicota de José Antonio Canales ho està passant força malament amb la situació i no té pensat perdonar aquest afer tan ràpid.


Comentaris

envia el comentari