YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les paraules en ple temporal que han espantat Mila Ximénez: «No em diguis això, Lydia»

La col·laboradora va haver de ser tranquil·litzada per Kiko Matamoros

Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'
Mila es va atabalar quan va veure com estava la situació a Madrid | Telecinco

La gran nevada provocada per la borrasca Filomena ha obligat molts ciutadans a canviar els seus plans. El passat cap de setmana es va viure una de les jornades més complicades, especialment a la Comunitat de Madrid. Molts madrilenys van ser sorpresos als seus llocs de treball quan divendres la neu va començar a col·lapsar les carreteres.

No va ser fins diumenge quan a poc a poc la Unitat Militar d'Emergències va aconseguir netejar les principals vies d'accés en un intent de tornar a la normalitat. Una nevada històrica que quedarà en el record de tots i que va provocar que fins a la graella televisiva es veiés afectada. Molts col·laboradors de televisió no van poder tornar al seu lloc de treball i com a conseqüència va haver-hi canvis significatius.

L'angoixa viscuda per Mila Ximénez

Sens dubte, veure que dissabte a la nit no s'emetia 'Sábado Deluxe' va ser una de les coses que més va cridar l'atenció dels espectadors. En el seu lloc, 'Viva la vida' va haver de prendre el relleu a causa que tant Jorge Javier com els col·laboradors i convidats no van poder accedir a les instal·lacions de Mediaset.

Divendres a la tarda es mastegava el nerviosisme entre els col·laboradors de 'Sálvame'. Eren cap a les 20.30 hores de la tarda quan alguns es posaven en contacte amb els seus familiars i seguien atents les últimes informacions sobre la borrasca tement no poder arribar als seus domicilis. «La Castellana està tancada» informava Lydia Lozano. «No em diguis això Lydia que jo he d'anar per aquí» es preocupava Mila Ximénez.

L'angoixa anava en augment i en acabar el programa tots es van disposar a abandonar Mediaset en diferents mitjans de transport. Mila Ximénez i Kiko Matamoros van compartir taxi i el col·laborador va ser testimoni del terror que la seva companya estava sentint davant la situació. Ell mateix va explicar a 'Viva la vida' com va haver de tranquil·litzar Mila.

«Vam sortir el divendres de 'Sálvame' i vam marxar en taxi Mila i jo. Va ser un trajecte complicat, jo vaig trigar més de dues hores a arribar a casa meva. Mila estava molt nerviosa i des d'aquí li envio un petó. Passem per zones que estaven verges, per les que mai havia passat ningú... fins que per fi vam arribar a la Plaça de la Castellana» explicava Matamoros.

Mila s'ensorra

Mila Ximénez no està travessant el seu millor moment personal. La seva lluita contra el càncer que pateix, la pandèmia i haver d'estar allunyada de la seva filla i nets, han fet que la col·laboradora sigui incapaç d'afrontar les dificultats que puguin aparèixer en el seu camí. Qualsevol imprevist li genera una tremenda angoixa i la nevada va ser la gota que va fer vessar el got.

«Ho va passar molt malament. Li vaig dir que no es preocupés, que tinc fills i amics que tenen 4x4 i vénen a buscar-nos si cal» explicava Kiko sobre el viscut amb Mila. Per fortuna, tant Kiko com Mila van poder tornar a casa sans i estalvis. Cosa que no van poder fer alguns col·laboradors que van haver de quedar-se a un hotel.

Així va ser el cas de Chelo García Cortés que va haver d'allotjar-se en un hotel proper a les instal·lacions de Mediaset i va explicar el viscut després del programa de divendres. «Ahir va ser realment un caos, arribaven els taxis a la seu de Telecinco, però no portaven cadenes i passaven de nosaltres» explicava la periodista que també va assenyalar com ho van viure la resta de col·laboradores entre els quals es trobava Mila Ximénez .

«Hi ha un moment de situació crítica, tenim companyes com Lydia, Gemma, Belén Esteban o Mila que ho han passat molt malament per arribar a casa» relatava Chelo en veure com les seves companyes vivien amb angoixa que ha passat.


Comentaris

envia el comentari