'El Sevilla', tercer expulsat de 'Masterhef Celebrity'

El pas del cantant pel programa ha estat salpicat de baralles, discussions, i de poca qualitat en l'art de cuinar

'El Sevilla', ercer expulsat de 'Masterchef Celebrity'
'El Sevilla', tercer expulsat de 'Masterchef Celebrity' | TVE

'El Sevilla' es convertia ahir en el tercer expulsat d’aquesta edició de ‘Masterchef Celebrity’, en què no ha passat desapercebut després de protagonitzar diverses baralles amb els seus companys i acabant en el programa amb un plat desastrós, que va provocar la seva expulsió: «La cuina no és el meu fort», assegurava resignat el cantant.

‘El Sevilla’ ha esdevingut un dels concursants més polèmics de la història del programa, en plantejar-se abandonar el ‘talent show’ després d’una enganxada monumental amb una de les participants, Vicky Martín Berrocal, amb qui va perdre les formes davant les càmeres i dels nens que provaven aquell dia la seva recepta; posteriorment va haver de demanar perdó entre llàgrimes, confessant que no havia trobat el seu lloc al programa. 

 

'El Sevilla' i Vicky Martín Berrocal discuteixen durant el programa
'El Sevilla' i Vicky Martín Berrocal discuteixen durant el programa | TVE

 

El cara a cara amb el seu company José Salazar tampoc va deixar les aigües gens calmades, ja que ‘El Sevilla’ s’hi va enfrontar retraient-li que no li hagués donat suport durant la presentació del seu plat al jurat, tal com solen fer la resta de concursant entre ells.

 

Un arròs sense sabor i dur provoca l'expulsió del cantant

Ahir tocava prova d’eliminació a ‘Masterchef’, i el sevillà va voler arriscar-se amb un arròs, però va fracassar: «He volgut ser valent», justificava. El jurat però no hi va estar d’acord, tal com Pepe Rodríguez li va etzibar: «Valent o inconscient»; Jordi Cruz anava més enllà: «O directament un Kamikaze». La cosa va acabar malament pel concursant, a qui li va sortir un arròs sense substància i dur, així que finalment, va resultar expulsat.

  

El cantant marxava del concurs fent autocrítica i reflexionant sobre ell mateix: «Aquí va entrar un paio que creia que sabia cuinar i que s'ha adonat que no sap fer res. Prometo que no cuinaré mai més a la meva vida», afirmava compungit.

 

'El Sevilla' parlar amb Pepe Rodríguez del seu pas pel programa
'El Sevilla' parla amb Pepe Rodríguez del seu pas pel programa | TVE

 

Un cop assegut amb Pepe Rodríguez i repassant el seu pas pel programa, el cantant assegurava que la pressió havia pogut amb ell: «Aquí hi ha molta tensió. Quan no vaig saber fer el guisat del cor em vaig enfonsar, perquè la meva àvia sentiria vergonya. Des d’aleshores no vaig aixecar el cap. La cuina no és el meu fort», reconeixia el cantant.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari