Pepe, jutge de ‘Masterchef’, arremet contra Marta Torné

El xef va criticar molt durament el plat que l’actriu havia presentat en la segona gal·la del programa: «Sembla de vegades que una cara bonica pugui durar més en el programa»

Pepe arremet contra Marta Torné, concusant de 'Masterchef Celebrity'
Pepe arremet contra Marta Torné, concusant de 'Masterchef Celebrity' | CEDIDA

Fins ara, les dues gal·les de ‘Masterchef Celebrity’ estan sorprenent molt els seus seguidors amb moments d’emoció i altres de més tensió, com ara l’expulsió del programa de José Miguel Antúnez. Aquella nit no només va ser difícil pel comiat de l’exjugador de bàsquet, sinó també per les dures crítiques dels jutges cap als plats presentats pels concursants.

Pepe critica durament a Marta Torné

Un dels enfrontaments més excitants del programa de talent culinari va ser el dels equips dirigits per Paula Prendes i Ana Milán, el qual va acabar conduint a l’equip blau a la prova d’eliminació. Gràcies a un repte anterior, Juan Avellaneda, Alex Adrover i Yolanda Ramos van salvar-se i van ser testimonis de l’eliminatòria des de les galeries.

Així doncs, Marta Torné, Ana Milán, José Miguel Antúnez i Almudena Cid van haver de lluitar per mantenir el seu lloc dins de ‘Masterchef Celebrity’, i finalment va ser Antúnez qui va haver d’abandonar el concurs. Tot i això, Marta Torné va emportar-se unes crítiques molt dures per part de l’equip del jurat. El primer comentari el va rebre per part de Samantha: «És una llàstima, perquè crec que saps cuinar i es veu que tens mà, però aquest plat és molt elemental».

Pepe Rodríguez no va quedar-se enrere i també va opinar molt negativament sobre el plat que Marta Torné havia preparat per salvar-se de l’expulsió: «És una pasterada de moltes coses: molt puré, molta ratlladura de taronja, hi ha un excés de greix... És un plat que no està bé».

El tercer jutge, Jordi Cruz, va continuar amb el seu punt de vista molt proper al dels seus companys: «Jo seré crític amb tu, no t’agradarà. Jo parlaré de la teva actitud. No m’ha agradat gens, t’he vist desmotivada». Marta Torné va afanyar-se a respondre a aquestes dures paraules: «No, intento suportar la situació com puc».

Va ser en aquest moment en què Pepe Rodríguez va arremetre contra la concursant: «No és només una cosa de Jordi. Sembla de vegades com que una cara bonica pugui durar més en el programa i potser t’equivoques. Cal posar-se les piles Marta, pren-t’ho seriosament», va dictaminar el xef, el qual va rebre nombroses crútiques dels seguidors del programa a través de les xarxes socials.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari