Primer pla de Silvia Jato

Silvia Jato parla del dia que gairebé es queda viuda del seu famós marit

Silvia Jato revela la situació més dura que ha viscut aquests últims anys

Silvia Jato va ser una de les presentadores més cèlebres de finals dels 90 i principis dels 2000. Concretament, va saltar a la fama quan es va convertir en la primera presentadora de la història de 'Pasapalabra'.

Després d'un temps desapareguda, va reaparèixer fa uns mesos per anunciar que s'havia casat amb un polític molt conegut.

Silvia Jato al plató de 'Pasapalabra'
Silvia Jato va presentar 'Pasapalabra' durant cinc anys | Antena 3

Així, va ser el 10 d'abril del 2021 quan Jato va explicar que havia contret matrimoni amb Alberto Fabra, expresident de la Comunitat Valenciana. Es van conèixer cap al 2015.

Silvia Jato recorda com va viure l'ingrés del seu marit a l'UCI

La veritat és que aquests últims anys la presentadora ha preferit estar allunyada dels mitjans, però aquesta setmana ha trencat el silenci. I és que ha recordat diversos episodis complicats que ha viscut.

Per exemple, quan el seu marit, Alberto Fabra, es va contagiar de coronavirus. Recordem que el març del 2020 l'expolític del Partit Popular va haver de ser ingressat a causa de les complicacions de la covid-19, i Silvia Jato va patir per la seva vida.

Alberto Fabra i Silvia Jato
Alberto Fabra i Silvia Jato es van casar l'any passat | EFE

Alberto va ser ingressat a l'Hospital General de Castelló, i pocs dies després va empitjorar considerablement, motiu pel qual va ser traslladat a l'UCI, on va estar dues setmanes llargues.

Per sort, tot va quedar en un ensurt i, després d'uns dies a planta, Jato reconeixia que el seu marit «va estar a l'UCI entre la vida i la mort. Van ser moments terrorífics, perquè no hi havia coneixement de res, no hi havia informació. Et trucaven un cop al dia, i no sabies si se'n sortiria», confessava a Europa Press.

«El procés de desconeixement, de no saber si segueix viu, el viu la família, i és horrorós»

La periodista confessava que la recuperació de Fabra va ser molt lenta i va afectar la família: «La covid destrossa, i cal tenir paciència, recuperar-se físicament, i psicològicament també. La família queda molt danyada psicològicament».

A més, Jato va revelar que la pitjor part se la va emportar la família, més que el seu marit. «La família pateix molt. Ells, un cop són a l'UCI intubats, no s'assabenten de res», asseverava.

«Al final, han de lluitar per a recuperar-se, i aquí és on s'adonen de com estan. Però, esclar, el procés de dol, el procés de desconeixement, de no saber si segueix viu, el viu la família, i és horrorós».

Silvia Jato mirant a càmera i somrient
La presentadora es va obrir en canal sobre l'ingrés hospitalari del seu marit | GTRES

D'altra banda, Silvia també ha fet referència a l'alta d'Antonio Resines i ha enviat ànims a Ana Rosa Quintana. «M'alegro moltíssim que hagi tirat endavant, perquè és una persona excepcional. Ningú desitja la mort de ningú, i ha d'aprendre a caminar, perquè és una etapa dura. Espero que es recuperi», deia sobre l'actor.

«Sabem que estan lluitant molt, tant ella com la seva família. És una lluita molt potent. Des d'aquí, li envio un petó», va dir referint-se a Ana Rosa.

Silvia Jato revela si té pensat tornar a la televisió

Quan se li va preguntar si la veurem pròximament a la petita pantalla, va ser molt clara. «A la televisió no hi soc, però espero tornar-hi aviat. La televisió és una droga, i és una droga brutal, no sé si és per la gent, la calor, l'equip...», va afirmar. I també va dir que vol que li arribin projectes per a valorar si li interessen o no.

«A mi m'agrada mirar-los, avaluar-los, i sempre he dit que els ídols no són per a copiar-los, són per a admirar-los. També ho miro als programes, no anhelo res. He rebutjat alguns projectes que m'han arribat», confessava la mítica presentadora de 'Pasapalabra'.