Muntatge fotogràfic de Charly i Fidel Albiac.

Fidel Albiac i la humiliació a Charly, marit de Lydia Lozano: té un problema judicial

Fidel Albiac, segons explica Lydia Lozano, es va burlar de Charly sense cap motiu

Fidel Albiac, el polèmic marit de Rocío Carrasco, fa més de 20 anys que suporta que els seus enemics difonguin rumors falsos i nocius.

Però durant aquest temps no ha estat de braços plegats, de fet, ha comès errors força greus en més d'una ocasió. El 2019 va sortir a la llum un tèrbol episodi que està relacionat amb Carlos García San-Miguel, popularment conegut com Charly.

Fidel Albiac entén que la premsa en parli, ja que està casat amb una de les persones més famoses de la premsa del cor.

Tanmateix, no consenteix que ningú menteixi ni difongui rumors falsos, una postura natural que és entesa i respectada per tothom. El problema és que, segons ha explicat Lydia Lozano, Fidel no sempre ha estat l'home innocent que vol vendre Rociíto a Telecinco.

Primer pla de Fidel Albiac tocant-se la barbeta
Fidel Albiac té molts enemics i pocs defensors. | GTRES 

Fidel, seguint el relat de Lydia, va fer que Carlos García San-Miguel s'assegués davant un jutge per un escàndol que era aliè a ell. «Quan estava Rosa Benito aquí i vaig donar la cara per ella, em va caure una demanda i Fidel Albiac va nomenar el meu marit de testimoni».

«Va haver d'anar a declarar», va comentar la periodista fa uns anys durant el programa 'Sálvame'.

Lydia Lozano va assegurar que el marit de Rociíto es va burlar de Charly més d'una vegada, de fet les autoritats van prendre mesures. «Al judici vam haver de demanar a l'advocat que els separés de sala per les coses que li deien al meu marit», va explicar la col·laboradora.

Suposadamen, aquest no ha estat l'únic episodi en què Carlos hauria patit el temperament d'Albiac.

Imatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly passejant pel carrer
Charly va patir el comportament de Fidel i Lydia ho va fer públic. | GTRES 

Fidel, sempre seguint el discurs de Lydia, ha tingut comportaments poc encertats que mai no han sortit a la llum.

Lozano assegura que una vegada va coincidir amb Albiac i Rociíto i tots dos van tenir el desvergonyiment de riure sense cap motiu. «Ells estaven amb Terelu Campos i més gent, jo vaig anar a saludar unes amigues, me'ls vaig trobar i aquí van començar a riure's de mi a la cara», va revelar.

Fidel Albiac, al punt de mira: «Va ser vergonyós»

Fidel ha rebut acusacions molt serioses des que va començar a sortir amb la filla de Rocío Jurado, atreviments que han de ser condemnats.

Tot i això, ell tampoc hauria estat en silenci, ja que Lydia Lozano va garantir el 2019 que el seu comportament és inadequat. Suposadament es va mofar de Charly, arquitecte de professió, i de la periodista de 'Sálvame' més d'una vegada.

Lydia sempre ha volgut protegir el seu marit, per això quan Albiac se'n va burlar va fer tot el possible per no cridar l'atenció.

«Li vaig dir al meu marit que ens n'anéssim cap a una altra banda perquè s'embolicaria. De fet, se'n va assabentar tota la terrassa i va ser vergonyós», va recordar la col·laboradora de 'Sálvame' encara commocionada pels fets.

Carlos García San-Miguel pertany a una família important de Madrid i és íntim amic de famosos molt influents.

Té molt bona relació amb Bertín Osborne, que corrobora que l'arquitecte és una persona excel·lent. Lozano garanteix que no hi ha ningú que pugui parlar malament del seu marit, però sembla que Albiac no pensa el mateix.

Fidel Albiac s'ha guanyat el suport de Telecinco

Fidel sap com comportar-se bé quan cal i actualment és conscient que Rocío Carrasco necessita la seva ajuda.

Per aquest motiu, ha solucionat les seves diferències amb els col·laboradors més importants de Telecinco, ja que no vol que Rociíto tingui problemes. És possible que Lydia Lozano hagi tornat a coincidir amb ell, ja que acompanya Carrasco als platós amb freqüència.

Carlos García San-Miguel no s'ha pronunciat sobre l'episodi que va viure amb Albiac i mai no ho farà, ja que vol passar inadvertit.

Ha tingut centenars d'oportunitats de concedir entrevistes revolucionàries, però no cridarà mai l'atenció de ningú.