Sofia Suescun amb un vestit blanc al plató de 'Gran Hermano VIP'

Sofía Suescun li declara la guerra a Belén Esteban: l'origen del seu conflicte

Sofía Suescun i Kiko Jiménez han realitzat unes devastadores declaracions contra la col·laboradora de 'Sálvame'

Sofía Suescun i Kiko Jiménez han demostrat no tenir por de Belén Esteban i no s'han mossegat la llengua en la seva recent entrevista a la revista 'Lecturas'.

El conflicte entre la reina dels realities i la col·laboradora de 'Sálvame' ve de temps enrere i semblava estar en un 'stand by'. Almenys, fins al moment, quan Sofía ha ficat el dit a la nafra una vegada més.

«Hi ha personatges a la vida a qui he fet creu i ratlla», confessava Esteban fa un temps, referint-se a Suescun. Una guerra que començava arran d'un enfrontament entre la de Paracuellos i Maite Galdeano, mare de la guanyadora de 'GH16'.

Maite, que no és coneguda precisament per callar, no dubtava a atacar un dels pesos pesants de 'Sálvame'. I ho feia posant-se amb el seu físic. «Els retocs que t'han fet no et llueixen», li deia en un sonor 'zasca'.

Un cop baix que no li feia gens de gràcia a Belén, qui al·legava que ella almenys tenia la sort de tenir un marit de 32 anys. «Mira com em té», assenyalava.

«A veure si et dura», li replicava llavors Galdeano. «Perquè et fas l'exclusiva i ja talles». Furiosa, Belén entrava al drap responent-li el següent: «Espero que algun dia tu trobis algú que et faci tan feliç, perquè no hi ha qui t'aguanti».

Dies després, sortia a la llum un àudio en què la mare d'Andrea Janeiro explotava contra la conductora d'autobús.

«A mi no em van fer un 'bombo', la meva parella de llavors i jo la vam fer amb molt d'amor. Que soc una 'macarra'? Ves a la merda pocavergonya!», se li sentia dir molesta.

Sofía Suescun li declara la guerra a Belén Esteban

En aquest moment, era Sofía qui entrava en joc i es referia de manera maliciosa al problema que Belén va tenir fa set anys i que la va mantenir lluny de la televisió. «No em feu mal amb això, m'és indiferent», comentava Esteban al respecte. I rematava convençuda que només tenien ganes de televisió.

«Ja ens direm tot el que ens hàgim de dir. No et tinc gens de por», sostenia Suescun des del plató de 'Mujeres y hombres y viceversa'. I Belén tancava l'assumpte de forma bastant contundent: «Ves a la merda».

Una guerra que acabava d'esclatar a 'Sábado Deluxe', on van intercanviar més que paraules.

«Però tu qui et creus que ets per venir aquí amb aquesta fatxenderia?», li retreia la de San Blás. Un enfrontament que es quedava allà i del qual no havíem tornat a saber res fins ara.

I sembla que ara la nòvia de Kiko Jiménez ve disposada a revifar les flames i provocar novament a Esteban. En la seva recent entrevista per a la revista 'Lecturas', ni la jove ni el seu xicot, Kiko Jiménez, es guarden res a la màniga.

Segurs que hi ha una mà negra darrere de l'anunci de la seva suposada ruptura, la parella apunta a diversos col·laboradors de 'Sálvame'.

Suposadament, fa unes setmanes Jorge Javier rebia una trucada de Maite Galdeano en què assegurava que la seva filla i Kiko havien trencat. La qual cosa resultava ser mentida.

«Sabem que la meva mare no ha estat, però tampoc posem en dubte la paraula de Jorge Javier. Estem preocupats», comenta la parella en la seva exclusiva. «No sabem qui està darrere de tot això».

I han aprofitat per atacar amb duresa a Belén Esteban, Laura Fa i Gemma López, entre d'altres. A elles les titllen de voltors carronyers. «Gaudeixen i gaudeixen d'una cosa que pot causar mal a un company».

A més, Sofía no es talla a l'hora d'al·legar que «saben coses de Belén Esteban i Miguel». Una insinuació que han volgut deixar en l'aire, sense explicar si es tracta d'una infidelitat o no.

«Es comenten coses a l'hospital on treballa el seu marit. Quan Belén ho deixi amb Miguel, cremarà Troia», adverteix Kiko.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.