YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Revés a Sonsoles Ónega després d'una nit complicada a 'La casa fuerte'

El reality de Telecinco no ha aconseguit ser líder d'audiència

Sonsoles Ónega al plató de 'La casa forta'
La presentadora no ha aconseguit liderar la nit de diumenge | Telecinco

'La casa fuerte', presentat per Sonsoles Ónega, acostuma a fer que Telecinco sigui líder d'audiència totes les nits de diumenge. Aquest cap de setmana, però, la presentadora s'ha trobat amb una desagradable sorpresa, i és que qui ha aconseguit cridar l'atenció del públic ha estat Antena 3

L'audiència no encaixa el nou programa

Aquest diumenge ha coincidit amb les eleccions autonòmiques de Galícia i el País Basc, però la realitat és que ha estat 'Mechanic: Ressurection' la que ha robat el regnat a Sonsoles Ónega. La pel·lícula d'Antena 3 ha aconseguit un share de 20,2%, és a dir, ha reunit a més de dos milions i mig d'espectadors. Les eleccions autonòmiques, que es van seguir minut a minut a La Sexta, només van obtenir una quota de pantalla del 6,7%

Sembla que les aventures de Fani, Christofer, Oriana i Mayte Galdeano, entre d'altres, no han aconseguit convèncer a l'audiència. Jorge Javier va advertir als participants que aviat entrarien a la recta final del concurs, i que fins i tot el dijous vinent es produiria l'expulsió d'alguns concursants de la casa. Davant d'això, molts usuaris van criticar la mecànica del reality a les xarxes socials, assegurant que encara no entenien de què anava. 

'La casa fuerte' ha perdut força en les últimes setmanes, i tant és així que Antena 3 estava a punt de superar a la cadena de Paolo Vasile. Aquestes dades suposen un fort revés per Sonsoles Ónega, que es podria veure afectada de cara a pròximes edicions del concurs. 

Malgrat això, Telecinco segueix sent líder d'audiència en els seus informatius i programes matinals, convertint-se així en un dels canals de televisió més vistos a Espanya. Aquest mes, Telecinco ha aconseguit un 15% de share, Antena 3 un 11% i les cadenes telemàtiques de pagament un 9,3%. Així doncs, caldrà esperar per saber si Mediaset torna a repetir aquest reality o si per contra decideix prescindir d'ell i de Sonsoles Ónega. 


Comentaris

envia el comentari