Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Aramis Fuster furante una entrevista en 'Sábado Deluxe'

El nou negoci d'Aramís Fuster que ha deixat bocabadat tothom

La bruixa ha decidit reinvertar-se enmig de la pandèmia de coronavirus per arribar a final de mes

Aramis Fuster furante una entrevista a 'Dissabte Deluxe'
Aramís Fuster ha deixat la vidència per dedicar-se a fer feliços als seus seguidors. | Telecinco

L'hem vist fingir desmais als platós, acudint a entrevistes de televisió i llegint el futur dels famosos, però mai abans havíem vist Aramís Fusteraprofitant la seva popularitat per vendre vídeos personalitzats. Aquest diumenge, 12 de juliol, 'Socialité' revelava la nova font d'ingressos de la bruixa més coneguda d'Espanya.

Segons el conegut programa de Telecinco, Aramís es dedica ara a gravar vídeos sensuals per a tots aquells fans que ho sol·licitin. Lluny de fer-ho gratis, però, la bruixa guanya 45 euros per vídeo, uns 900 euros a la setmana, ja que ha declarat que sol fer entre 15 i 20 vídeos a la setmana.

La vident també oficia casaments

En aquests vídeos Aramís Fuster apareix d'allò més sensual, tocant-se els pits o jugant amb la seva roba, amb l'objectiu de satisfer aquells seguidors que han decidit fer-se un regal, previ pas per caixa. Després dels problemes per arribar a final de mes, la coneguda com a 'màxima autoritat de l'ocultisme' ha decidit canviar de feina. Com sol ser habitual, les reaccions als seus vídeos no s'han fet esperar i han estat molts els que l'han qualificat de «deessa de l'Olimp».

A banda de gravar vídeos sensuals personalitzats, Aramís Fuster ha afirmat que també es dedica a oficiar casaments. L'últim ha estat el d'una dona que volia casar-se amb el seu gos. Sembla que la vident ha estat un dels molts espanyols i espanyoles que ha decidit reinventar-se en època de coronavirus i per això no dubta a fer gala de la seva sensualitat i de la seva espurna, dedicant-li als seus seguidors petites frases en francès.