Sophie Turner, fent 'topless' i fumant un 'porro' en un hotel d'Eivissa

L’anglesa es troba de vacances en companyia del seu marit, Joe Jonas
L'actriu anglesa Sophie Turner passa les seves vacances a Eivissa   | HBO

 

Fa mesos que va acabar 'Joc de Trons' i els actors i actrius s'han d'acostumar a la seva nova vida. Alguns com Kit Harington no s'han pres massa b√© la fi de la s√®rie d'HBO i d'altres s'ho passen d'all√≤ m√©s b√©, com en el cas de Sophie Turner, qui en aquests dos mesos ha tingut temps de casar-se amb Joe Jones i anar de vacances a Eivissa.

 

Portada de 'Public' amb el 'topless' de Sophie Turner. | Public.

 

 

Malgrat les mesures de seguretat, la vida de l'actriu que va donar vida a Sansa Stark est√† encara lluny de quedar en l'√†mbit privat. D'aquesta manera, Turner va ser vista en companyia del seu marit en un hotel de les illes, i els paparazzis no van trigar a immortalitzar aquest inc√≤mode moment.

 

Les imatges de Sophie Turner que donen la volta al mon

A les imatges, que ja han donat la volta al mon i que es poden trobar a la seg√ľent publicaci√≥ de Twitter, es pot veure a l'actriu prenent el sol en 'topless'. M√©s enll√† d'aix√≤, els detalls que m√©s criden l'atenci√≥ son el p√≠rcing que Turner llueix al mugr√≥ esquerre o la cigarreta que t√© a la m√†, m√©s semblant a un porro que a una cigarreta convencional.

 

 

Als seus 23 anys, Sophie segueix celebrant el seu comiat de soltera. En aquest cas se l'ha pogut veure a Eivissa, per√≤ fa poc temps va deixar-se caure per Benidorm, on tamb√© hi va ser la seva companya de rodatge Maisie Williams (Arya Stark). En qualsevol cas, res estrany per a una turista anglesa en ple juliol.

 

També et pot interessar...