Sophie Turner, fent 'topless' i fumant un 'porro' en un hotel d'Eivissa

L’anglesa es troba de vacances en companyia del seu marit, Joe Jonas

Fa mesos que va acabar 'Joc de Trons' i els actors i actrius s'han d'acostumar a la seva nova vida. Alguns com Kit Harington no s'han pres massa bé la fi de la sèrie d'HBO i d'altres s'ho passen d'allò més bé, com en el cas de Sophie Turner, qui en aquests dos mesos ha tingut temps de casar-se amb Joe Jones i anar de vacances a Eivissa.

 

Malgrat les mesures de seguretat, la vida de l'actriu que va donar vida a Sansa Stark està encara lluny de quedar en l'àmbit privat. D'aquesta manera, Turner va ser vista en companyia del seu marit en un hotel de les illes, i els paparazzis no van trigar a immortalitzar aquest incòmode moment.

Les imatges de Sophie Turner que donen la volta al mon

A les imatges, que ja han donat la volta al mon i que es poden trobar a la següent publicació de Twitter, es pot veure a  l'actriu prenent el sol en 'topless'. Més enllà d'això, els detalls que més criden l'atenció son el pírcing que Turner llueix al mugró esquerre o la cigarreta que té a la mà, més semblant a un porro que a una cigarreta convencional.

Als seus 23 anys, Sophie segueix celebrant el seu comiat de soltera. En aquest cas se l'ha pogut veure a Eivissa, però fa poc temps va deixar-se caure per Benidorm, on també hi va ser la seva companya de rodatge Maisie Williams (Arya Stark). En qualsevol cas, res estrany per a una turista anglesa en ple juliol.

També et pot interessar...