YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Revelen el milionari sou de Mónica Naranjo com a presentadora de 'La isla de las tentaciones'

Així ho especifica el contracte que va signar la catalana

Mónica Naranjo
La cantant catalana hauria guanyat un total de 110.000 euros | Cedida

'La isla de las tentaciones' s'ha coronat com el 'reality' revelació de Mediaset després que el nou programa així assolit unes xifres d'audiència molt altes. Un èxit que ha anat acompanyat de la cantant catalana, Mónica Naranjo, que ha estat la presentadora d'aquesta edició d'estrena.

Naranjo també ha aconseguit consolidar-se com a presentadora revelació després de les bones crítiques que ha rebut. Tot i les xifres de rècord d'audiència i la 'bona boca' que ha deixat l'edició, la cantant ja ha anunciat que no continuarà al capdavant del 'reality' en el cas que s'aposti per una segona edició.

Una decisió que no ha pogut canviar ni l'estratosfèric sou que ha cobrat la catalana pels onze episodis que s'han emès del programa. Segons ha explicat el periodista Rocco Steinhäuser a 'Rac1', Mónica Naranjo, va signar al contracte que cobraria 10.000 euros per cada episodi que tingués l'edició. Finalment, el 'reality' ha estat format per un total d'onze, així doncs, la cantant s'hauria endut 110.000 euros. Una xifra però que no ha estat suficient per aconseguir que es quedés en l'exitós programa de Mediaset.

La substituta de Mónica Naranjo

Si una cosa està ben clara, és que la cantant ha deixat el llistó ben alt i serà difícil trobar-li una substituta. Ara el dilema de Paolo Vasile serà el de tribar la candidata perfecte per iniciar la segona edició de 'La isla de las tentaciones' malgrat que aquesta encara no està confirmada. No obstant això, el bon resultat de les fogueres vaticina que aquesta es durà a terme.

Ara per ara, sembla que el nom que sona amb més força és el de Luján Argüelles a qui ja hem vist al capdavant d'altres 'realities' de Mediaset, sigui envoltada de princeses i prínceps o al costat de grangers i futures grangeres. Caldrà esperar per sortir de dubtes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari