El nou escàndol que amenaça 'Supervivientes' just abans de la final

Ha estat Avilés qui confirmava la notícia en directe

Gianmarco i Ivana Icardi
Ivana Icardi hauria passat la nit amb una persona de l'equip de producció | Telecinco

Sembla que a Telecinco encara li queden ganes de donar ales a José Antonio Avilés perquè segueixi explicant les seves historietes, ara sempre en dubte, després que s'hagin destapat molts dels seus enganys i mentides que s'han anat descobrint mentre ell es trobava a Hondures .

Avui Carlos Sobera li ha realitzat una enèsima entrevista a la qual ha sorprès amb una història que ha aixecat una gran polseguera al plató del programa. Sobera incitava a Avilés a explicar una història que havia passat dins de l'illa entre Ivana Icardi i una altra persona. En un primer moment el concursant s'ha fet el boig però a poc a poc ha anat entrant en el joc.

En un primer moment ha dit que qui hauria de parlar del tema havia de ser la pròpia Ivana, que ha rebutjat aquesta idea. Seguidament Avilés ha dit que ho explicaria només si el programa ho autoritzava. Aquesta autorització la necessitava perquè segons ell, la seva companya hauria tingut una aventura amb un home però que no era concursant, ja que segons Avilés es tracta d'una persona que forma part de l'equip intern del concurs, concretament del departament de producció.

Davant d'això, Sobera ha dit que el concursant estava mentint, però que si això hagués passat no hauria passat res perquè la situació data quan Ivana ja no era concursant.

Ivana confirma que l'altra persona té parella a Espanya

La jove ha intentat en un primer moment desacreditar al seu company, però després ha admès que preferia no parlar d'aquest tema, ja que l'home en qüestió té parella o alguna cosa per l'estil a Espanya. Això tira per terra el desmentiment de Sobera i deixa la porta oberta a aquesta teoria que ha defensat Avilés fins a l'últim minut.


Comentaris

envia el comentari