Alejandra Rubio en el plató de 'Viva la vida' el domingo 12 de abril de 2020

Què li ha passat a la filla de Terelu? La foto d'Alejandra que ningú esperava

La filla de Terelu s'ha retrobat amb el seu pare després de dos mesos de quarantena

Amb la fase 1 acabada d'estrenar aquest dilluns a la Comunitat de Madrid, molts són els que han aprofitat l'ocasió per retrobar-se amb els seus familiars i fins i tot prendre alguna cosa. Aquest ha estat el cas de la filla de Terelu Campos, Alejandra Rubio, que s'ha retrobat amb el seu pare després de 2 mesos sense veure, ja que la jove ha passat la quarantena a casa seva, on comparteix habitatge amb una amiga.

 

Així doncs, Alejandra va aprofitar ahir dilluns per quedar amb el seu pare, Alejandro Rubio, amb qui manté una relació estupenda. Els dos van quedar per dinar a la terrassa d'un restaurant, ja que des d'ahir, està permès a Madrid prendre alguna cosa o menjar a les terrasses de bars i restaurants, això sí, si es va a un restaurant, caldrà reservar amb temps i seguir les indicacions del personal de l'establiment pel que fa a mesures higièniques es refereix.

Alejandra Rubio exhibeix una primesa extrema

Pare i filla, enfundats en les seves respectives màscares, van arribar a la terrassa del local i van gaudir d'un dinar d'allò més animada, sense parar de parlar i plena de confidències i rialles. Alejandra s'ha pronunciat moltes vegades sobre la bona relació que l'uneix al seu pare, a què es refereix com el seu millor amic, ja que segons ha assegurat en alguna ocasió, de petita era amb ell amb qui realitzava els plans més divertits.

 

Però la imatge d'Alejandra Rubio en aquest retrobament ha sorprès per l'extrema primesa que exhibia, i més quan amb la quarantena, la majoria de població ha engreixat al no poder practicar exercici i moure menys. Està clar que la filla de Terelu ha perdut alguns quilos després aquests 2 mesos de tancament, encara que no sabem el motiu. El cas és que la faldilla que portava i el top, deixaven entreveure encara més la seva pèrdua de pes, mostrant unes cames molt fines i una panxa gairebé inexistent, fins a un punt una mica preocupant.

Voldria reprendre la relació amb la seva mare Terelu

No sabem si el que li estarà afectant la salut el distanciament amb la seva mare Terelu, ja que la seva relació no és tan bona com ella voldria. D'això parlava precisament aquest diumenge a 'Viva la vida' Alejandra, on treballa de col·laboradora, i on per primera vegada parlava de la relació que manté amb la seva mare: «La meva mare em vol moltíssim, de vegades tenim una relació que podria ser molt més propera perquè no ens diem les coses i jo vull fer-ho», reconeixia la madrilenya.

 

A més, també va confessar que es penedia d'haver-se anat de casa amb tan sols 18 anys, cosa que molta gent no va entendre perquè va coincidir amb el diagnòstic de càncer de la seva mare. Alejandra va reiterar els seus desitjos de sentir-se més propera a ella i de seure a parlar dels seus respectius sentiments, cosa que repercutiria en una millor relació entre totes dues.