Plató de Supervivientes

Les acusacions de 'tongo' que fan tremolar 'Supervivientes' i posen en perill Telecinco

El públic ha mostrat la seva indignació a través de les xarxes socials

Els espectadors de 'Supervivientes' estan enfadats després de la gala d'ahir i acusen el programa de 'tongo' després que la primera expulsada de l'illa hagi estat Bea Retamal  i més tenint en compte que els seus rivals eren Antonio Pavón i Rocío Flores. Twitter va ple dels comentaris del públic que mostren les seves reaccions d'incredulitat i indignació per l'expulsió de Bea.

Aquesta edició compta amb tot un seguit de cares desconegudes i els seguidors del programa afrontaven aquesta edició amb una nova il·lusió: la de poder conèixer als protagonistes pel seu paper a l'illa i per allò que els seus familiars poden revelar al plató. Una il·lusió que Telecinco ha aconseguit trencar després del que consideren un 'tongo'.

Rocío Flores, la consentida del programa

El programa expulsa a les persones menys votades per l'audiència però cada edició Telecinco té algun concursant preferit que no marxa ni amb aigua calenta. En aquesta ocasió, la 'mimada' és Rocío Flores qui guanya prop de 30.000 euros per setmana a l'illa.

L'última edició la gran escollida va ser Isabel Pantoja fins al punt que els espectadors van rebatejar el programa amb el nom de 'Pantovivientes' i tot sembla indicar que aquesta edició serà la 'Rocivivientes'. Un favoritisme que podria sortir-li molt car a la petita dels  Flores  i afectar a la quota de pantalla del programa, ja que els espectadors es mostren cada cop més enfadats amb els 'tongos' i els protegits del 'reality'.

També et pot interessar...