Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco

‘Supervivientes 2021’: els girs de guió que faran d’aquesta l’edició més estranya que es recorda

De moment ja s'ha anunciat que els espectadors jugaran un paper clau en el concurs

L'any passat, l'arribada de la Covid a les nostres vides feia un tomb complet a tot el que crèiem conèixer, i això inclou a 'Supervivientes', un dels realities estrella de Mediaset.

Així, podíem veure en directe com els concursants d’aquell moment, entre els quals s'incloïen Rocío Flores o Ana María Aldón, els qui vivien aliens a la situació, descobrien la desoladora situació que travessava el nostre país després d'haver-se decretat l'estat d'alarma.

Un brusc cop de realitat que deixava als concursants completament en xoc, i que va fer la seva tornada a Espanya molt més dura si cap.

Quins canvis patirà l’actual edició de ‘Supervivientes?

Ara, un any després, i amb la situació una mica més controlada, una nova edició del reality està a punt de donar el tret de sortida, encara que amb uns canvis inesperats en el format que la convertiran segurament en l'edició més estranya fins al moment.

Uns dels canvis més transcendentals vindrà, sens dubte, dels forts rumors que asseguraven que podria haver-hi un canvi de rols per primera vegada. És a dir, que Lara Álvarez es quedaria a Espanya per a presentar des del plató les gales, mentre que seria Jorge Javier Vázquez, presentador oficial del programa, el que viatjaria fins a Hondures per a tractar-se amb els participants.

Una decisió que ha causat un gran regirat entre els fans del reality, ja que són molts els que es neguen a acceptar aquest tipus de canvis. Sens dubte, Lara ha sabut portar als concursants amb mà ferma des de l'altre costat del toll, i no ha dubtat a tirar-los la brega quan ha fet falta, guanyant-se així el seu respecte.

A més, després de tants anys treballant junts, no hi ha dubte que l'equip s'ha convertit en una autèntica família, per la qual cosa per a Lara és com tornar a casa una vegada més. De fet, ja la pròpia presentadora advertia sobre una bomba que es coneixeria una setmana abans que comencés la nova edició, una estrena que s'ha datat per al 8 d'abril.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I com s'ha arribat a especular sobre aquesta eixelebrada teoria de canvi de rols? En primer lloc, a causa de l'estranya absència de Jorge Javier en els platós de Mediaset, la qual cosa ha cridat molt l'atenció. El presentador porta molts dies absentant-se de la graella televisiva i sense acudir ni si més no a 'Sálvame'.

L'última vegada que li vam veure va ser a l'hora de presentar l'estrena del documental de 'Rocío: contar la verdad para seguir viva’. No obstant això, a la setmana següent va ser Carlota Corredera la que va recollir el testimoni. 

Lamentablement, aquesta teoria ha acabat caient pel seu propi pes després que Lara hagi estat vista a l'aeroport disposada a embarcar en el vol que la porta rumb a Hondures una vegada més.

I, d'altra banda, l'absència de Jorge Javier s'explicaria amb unes simples vacances que s'hauria pres de cara a la gran quantitat de projectes que haurà d'enfrontar pròximament.  Alguna cosa que també queda en evidència per la gran quantitat de funcions teatrals que Jorge continua tenint pendents de cara al mes de maig. Així, és més que evident que en aquest aspecte les coses no canviaran, encara que sí que ho faran moltes altres.

Els espectadors podran escollir el futur dels concursants

Entre elles, el famós salt des de l'helicòpter i que amoïna als concursants cada any, ja que és un dels reptes als quals més temen. Pel que sembla, en aquesta ocasió l'audiència jugarà un paper transcendental a l'hora de decidir qui entra a concursar directament o ha d'esperar per a donar curs a la seva aventura.

En aquesta nova edició la cosa va de pirates, per la qual cosa tocarà votar i triar qui romandrà en el vaixell encallat o podrà gaudir directament de l'illa del Capità Morgan. 

Un altre assumpte sobre el qual s'ha especulat molt, ha estat sobre la possibilitat que enguany es concursi en parelles. Una teoria que cobraria sentit per l'estreta relació que guarden uns certs concursants, com podem veure en el cas de Marta LópezAlexia Rivas, o en el de Sylvia Pantoja i Omar Sánchez, -parella de Anabel Pantoja-.

Per sort, els nostres dubtes es buidaran per complet d'aquí a uns dies, quan a la fi descobrim tots els secrets que ens té preparats la que promet ser la edició més explosiva de totes.