Fotografia de l'actor català Jordi Sánchez

La reflexió de Jordi Sánchez després de passar 24 dies a l’UCI: «Als meus avis...»

L'actor també ha confessat el primer pensament que va tenir després de sortir de l'hospital

Igual que milers de persones al nostre país i a tot el món, l'actor Jordi Sánchez ha viscut una etapa molt dura pel coronavirus. I és que no només es va contagiar, sinó que ha estat ingressat a l'UCI durant gairebé un mes. La seva vida ha estat en la corda fluixa, encara que afortunadament ja es troba a casa i duent a terme el procés de recuperació.

I el fet d'haver passat per aquesta difícil situació li ha portat a fer una reflexió en televisió. En concret, en el programa de la Sexta 'Más vale tarde', on ha estat entrevistat per Hilario Pi.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El testimoniatge de Jordi Sánchez

En l'esmentat espai és on l'actor de la sèrie 'La que se avecina' ha explicat la seva dura experiència pel coronavirus. I ho ha fet dient: «Sempre amb aquestes coses et penses que li passaran a un altre. A més, no esperava per a res acabar en coma induït durant 24 dies».

De la mateixa manera, ha reconegut que «a més, estava fent la sèrie amb unes mesures rigorosíssimes. Ens miraven amb lupa. Però, clar, hi ha un moment en el qual l'actor ha de treure’s la màscara i si t'han fet la prova el dilluns i algú s'ha contagiat el dimarts doncs te'l pega el dimecres».

A això ha afegit: «Cada dilluns ens posaven el palet pel nas i si et trobaves malament a meitat de setmana, també. Més mirats no podíem estar, però bé, són coses que passen. Jo sóc prudent i tota aquesta història dels negacionistes no la comparteixo en absolut. Però bé, m'ha tocat».

D'aquesta manera ha estat com Jordi Sánchez ha explicat el tràngol tan dur pel qual ha passat. Tràngol en el qual, fins i tot, va arribar a tenir al·lucinacions que li van fer creure que el seu fill havia mort.

La reflexió sobre la irresponsabilitat ciutadana

Hilario Pi ha volgut saber què pensa el citat actor quan veu imatges de ciutadans irresponsables o de festes il·legals. I sobre això aquell ha manifestat: «El cos se'm queda malament perquè sembla que això no acabarà mai».

Així mateix ha afegit: «Jo entenc que amb 20 anys tens moltes ganes de festa i gestionar això per a cadascun és difícil, però és que ens ha tocat això. A uns altres, als meus avis, els va tocar anar a la guerra. A cadascun li toca el que hi ha i has de fer un esforç perquè si no no acabarem mai amb això».

Jordi Sánchez i la seva recuperació

De la mateixa manera, en aquesta entrevista en La Sexta, Jordi Sánchez ha parlat de com es troba. Exactament de com està sent el seu procés de recuperació.

Així, ha manifestat que els seus metges li han indicat que «vagi al fisio uns dies i que em vagi a caminar. Que el que estic fent de caminar per la muntanya està bé i que en un parell de mesos estaré al 100%». A més, ha indicat que «afortunadament he tingut sort. Jo mai em vaig ofegar, mai vaig tenir aquesta sensació de falta d'aire i llavors potser per això vaig anar una mica tard a l'hospital. Però també et diuen que això surt d'un dia per a un altre».

Posant una mica de distensió al seu tràgic episodi ha confessat el que volia fer res més sortir de l'hospital: «Estava desitjant prendre'm una Coca-Cola. Quan acabes, no et deixen beure fins al cap d'un temps i l'aigua te la fiquen per sonda i va directament a l'estómac. Llavors, sents la boca seca. Així que estava desesperat per beure aigua i després una Coca-Cola». A això ha afegit que també li venia de gust molt menjar un arròs i passejar.

Ara afronta amb positivitat la seva recuperació i també el llançament d'un llibre que va escriure abans del que li ha succeït. Es tracta de 'Nadie es normal', que recopila històries quotidianes i anècdotes de diversa índole.