Imatge de Carlos Sobera presentant Supervivientes: Tierra de nadie

'Supervivientes' rep la denúncia definitiva que pot enfonsar el concurs

Anabel Pantoja està destrossada pel tracte que se li ha donat

Anabel Pantoja ha esdevingut, sens dubte, una de les grans protagonistes d'aquesta nova edició de 'Supervivientes'.

La seva història d'amor amb Yulen Pereira ha conquerit l'audiència i la manté enganxada, sense comptar la reacció que ha tingut el seu ex, Omar Sánchez , fora del concurs. El canari se sent humiliat després de veure el caprici passional de la seva exdona a les platges d'Hondures.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja podria acabar enamorada d'un concursant de 'Supervivientes'. | TELECINCO

«Ens ha faltat al respecte a la seva família i a mi», ha acusat 'el Negro' públicament. «Em fa vergonya i ràbia veure aquestes imatges».

«Pot ser que a Anabel li agradi força Yulen, però crec que ho passarà malament perquè ell no està enamorat», sentencia dolgut. «Ha estat una ruptura mediàtica força dura».

De fet, té clar que per al que practica l'esgrima «Anabel Pantoja pot arribar perfectament a la final de Supervivientes».

Imatge dels concursants de Supervivientes 2022
'Supervivientes' es troba en una situació molt complicada. | Mediaset

D'altra banda, la concursant compta amb el suport de la família, concretament, de la seva cosina. Recentment, Isa lamentava el tracte que Supervivientes està donant a la que considera la gran estrella de l'edició.

«Tant de bo li puguem fer alguna trucada, alguna visita... Perquè és l'única persona juntament amb Nachito que no ha rebut res i ja és hora que li puguem fer una trucada», deixava caure.

I és que la germana de Kiko Rivera no entén per què els altres concursants poden rebre visites, però la seva cosina no.

Almenys, Anabel Pantoja sí que ha pogut conèixer la seva sogra, Arelys , amb qui ha quedat encantada.

▶️ Anabel Pantoja hunde a Omar Sánchez al hablar de su futuro embarazo

La traïció de la qual Anabel Pantoja no és conscient a 'Supervivientes'

«És que semblava la meva millor amiga. No vegis les abraçades que em donava. Dient-me que em donava les gràcies públicament per cuidar el seu fill i que m'obria les portes de casa seva», opinava sobre ella i com d'afectuosa s'havia mostrat.

Tot i això, altres consideren que la mare del tirador no ha estat gens clara amb la concursant, a qui criticava al plató.

De fet, no sabem què li semblarà a Anabel Pantoja descobrir tot el que la mare de Yulen ha dit d'ella, començant pel fet que li preocupa l'entorn i la família de la qual prové.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja i Yulen Pereira s'han deixat portar per la seva passió. | MEDIASET

Merche, la mare d'Anabel Pantoja, es mostrava molt clara a les xarxes socials. «Es mereix la visita ja i no la d'una persona que ni coneix. Molt injust», es lamentava.

«Quina falsedat, mare meva. Que ingènua que és la meva filla. Sabia perfectament que la meva filla la rebria amb tot el seu cor i alegria. I no li ha importat no rebre la seva merescuda visita. Quina pena que m'ha fet. Però és que és transparent, no com altres», sentenciava.

A això,  la futura sogra d'Anabel Pantoja responia deixant clar que no li importa el que digui la gent. «Em sembla molt bona noia, espero poder seguir coneixent-la a casa meva, les portes estan obertes. Li dono les gràcies per haver ajudat i donat suport al meu fill per seguir endavant».

Anabel Pantoja i la seva mare
Anabel Pantoja fent un petó a la seva mare, Mercedes Bernal. | Instagram (ANABELPANTOJA00)

Del que no hi ha dubte, és que Anabel Pantoja sap donar joc i aquesta mateixa setmana acceptava sense dir ni piu la penitència del programa a canvi d'una hamburguesa XXL.

«No, i ara, i ara. Rapar-me no, amb la cabellera no hi ha negoci, rapar-me el cap no», comentava a priori, encara que finalment, plorant desconsoladament, acabava cedint a les exigències del show.

Ara, la neboda d'Isabel Pantoja llueix un canvi de look molt afavoridor després d'haver-se tallat ni més ni menys que 25 centímetres de la seva impressionant cabellera.

A les portes de la final, la supervivent es considera una de les possibles guanyadores del reality i una de les concursants més fortes.