Salten les alarmes a 'Supervivientes' per un incident greu: podrien haver mort al moment

Els concursants d'una versió del popular programa han arribat a l'hospital per una planta verinosa

Plató de 'Supervivientes 2020'
La versió espanyola de 'Supervivientes' és molt més 'light' si la comparem a la d'altres països | Catalunya Diari

Un dels concursos més coneguts i amb més audiència del panorama televisiu actual és 'Supervivientes'. A la versió espanyola, famosos de totes les categories, i també d'altres més discrets que s'han volgut donar més a conèixer, han passat per l'illa d'Hondures per demostrar que podien sobreviure fora de la civilització. Ara bé, les proves en altres països són molt més extremes, i sinó que preguntin als concursants de la versió que s'emet a Mèxic, 'Survivor Mexico'.

A 'Survivor Mexico' els concursants arrisquen les seves vides de manera seriosa

Ha estat en aquest país on ha tingut lloc un dels moments més crítics, que ha fet la volta al món. Els concursants del programa feia moltes setmanes que passaven molta gana, i alguns fins i tot van començar a patir marejos i a desmaiar-se. Una situació insostenible, que potser per guanyar més i més audiència el programa va decidir allargar intencionadament. 

La gana va arribar a un punt extremadament perillós, quan alguns concursants van decidir arriscar-se i consumir un tubèrcul semblant a la iuca. La mala notícia és que no es tractava del popular aliment, sinó d'una altra espècie, tòxica, per cert. Els serveis d'emergència del programa van haver d'intervenir ràpidament per salvar les vides dels concursants intoxicats. 

Van ser atesos immediatament per un equip mèdic

Potser aquí a Catalunya ens pot resultar estrany, però la veritat és que la iuca és un aliment molt popular als països d'Amèrica, Àfrica i Àsia. El que passa és que el tubèrcul que van trobar els concursants de 'Survivor' era en realitat una planta verinosa, que va provocar als afectats vòmits, i un malestar que va derivar en tos i crits. De fet, ells mateixos van assegurar haver viscut la pitjor sensació de les seves vides, amb una sensació constant de tenir la boca cremada. 

Els serveis mèdics els van administrar ràpidament una injecció davant les càmeres, i posteriorment van ser traslladats a un centre hospitalari per rebre atenció mèdica. Ara bé, això no vol dir que el programa no hagi rebut crítiques. El que més sorprèn és que cap membre de l'equip hagi advertit els concursants del perill d'ingerir aliments no segurs. «Han trobat una planta que podria menjar-se. Serà bona idea?», van escriure des del compte oficial del programa a Twitter. 


Comentaris

envia el comentari