Susanna Griso en 'Espejo Público'

«No tenia on dormir»: Susanna Griso explica la història del seu fill

Susanna Griso relata la dura infància que va tenir el seu fill, Koudus

Susanna  Griso, la presentadora d''Espejo Público', sempre sorprèn els seus seguidors amb diferents històries més enllà de l'àmbit professional. Sovint relata algunes vivències personals que són dignes d'escoltar. Aquest cop, la conductora del programa d'Antena 3, ha obert el seu cor per explicar una història sobre la infància d'un dels seus fills.

En aquest relat, ha entrat en detall sobre les dificultats per les quals ha passat el jove. Des de molt jove, Koudus, va viure en primera persona diversos moments complicats abans que fos adoptat per la tertuliana d'«Espejo Público».

Susanna Griso revela la dura història d'un dels seus fills

Durant el festival 'Starlite' de Marbella, enmig de les vacances d'estiu, Susanna Griso ha fet presenciat una sincera entrevista. Griso ha posat el focus en la història viscuda d'un dels seus fills. La periodista és mare de quatre fills, dos biològics, un adoptat de la Costa d'Ivori i un altre ghanès acollit fa dos anys, anomenat Koudus.

Koudus va arribar a la vida de Susanna per una trucada de la seva germana, que treballa en una fundació de Barcelona que col·labora amb xavals tutelats. «Aquesta nit no té on dormir, és molt bon xaval, aprèn ràpid» i la seva resposta va ser «vinga, sí, ajudem-lo».

La periodista d'Antena 3 ha confessat que Koudus es va quedar orfe amb tan sols quatre anys. «Va començar a treballar en una plantació de cacau. Després de molts anys en els camps i una vida molt dura, la seva àvia li va dir que no tenia diners per ell ni per la seva germana per venir a Europa», explicava Griso.

«Com que el viatge per la seva germana era més complicat, va començar a viatjar i va acabar a Europa gairebé de casualitat. Ell volia anar on hi hagués treball», prosseguia el seu dur relat. També explica que el seu fill va arribar «en patera» a Almeria i des d'allà va anar fins a Barcelona.

A Barcelona hi va estar en un centre de menors tutelats fins a complir els 16 anys, època en la qual la presentadora va rebre la trucada de la seva germana. Aquí, ella no s'ho va pensar dues vegades i va decidir fer cas al seu cor.

«La meva germana el va acollir a casa seva i jo li pago els estudis. Va voler estudiar perquè té una intel·ligència prodigiosa i capacitat de superació impressionant», concloïa el seu dur relat sobre Koudus.

Els seus fills, fora del focus mediàtic per decisió pròpia

Fa pocs dies, Susanna Griso explicava sense complexos enel seu programa un dels secrets relacionat amb una decisió que van prendre els seus fills. La veterana presentadora de televisió confessava que, des que són petits, els seus fills sempre han volgut mantenir la seva privacitat en les xarxes socials.

A més, ella mateixa els ha mantingut al marge del focus mediàtic en què viu la periodista. «Sempre he vigilat molt que no surtin a les xarxes socials», explicava fa unes setmanes al programa que presenta.

Un fet que sorprèn és que Susanna Griso afirmava que, per tenir una mare famosa, «tenen tírria absoluta i rebuig total» davant les xarxes socials. Per tant, ara que ja són grans, controlen perfectament la seva presència a les xarxes. Així, utilitzen perfils privats perquè el contingut que publiquin no quedi exposat a tot el món.

Al seu torn, Susanna explicava que els seus fills la van animar a veure el reportatge de Netflix, 'The Social Dilemma'. «Molt recomanable, tot i que m'ho han fet veure gairebé lligada a la cadira», sentenciava la presentadora.