Ana Rosa Quintana amb Susanna Griso

Susanna Griso envia un missatge urgent a Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana veu com una de les seves rivals a la pantalla se'n recorda d'ella

El retorn a la televisió d'Ana Rosa Quintana cada cop és més a prop. Fa uns dies es va encarregar de comunicar als seus seguidors una bona notícia. Es troba a la «recta final de la químio» i tot marxa segons el previst.

Ha explicat que intenta prendre's la seva recuperació «com una feina» i segueix rigorosament les indicacions dels metges. Per superar aquest període ha decidit cuidar la seva alimentació, fer més exercici i refugiar-se a l'afecte dels seus, recull la revista Hola.

La televisió, bolcada amb Ana Rosa Quintana

Van ser molts els companys i cares conegudes que van voler traslladar-li el seu suport a Ana Rosa. A la publicació que va penjar a Instagram, on apareix somrient llegint un llibre, li van escriure uns quants missatges d'afecte.

La presentadora s'ha aconseguit guanyar el respecte i l'admiració de gairebé tota la professió. Així ho demostra la gran relació que manté amb una de les seves rivals als matins. Susanna Griso sempre ha admès que hi manté una estreta relació.

La periodista d'Antena 3 vol que la seva amiga torni com més aviat millor al seu espai. Competeixen a la mateixa franja horària i durant els últims anys han deixat clar que entre elles no hi ha cap mena de rivalitat. Més aviat el contrari.

Hi ha una gran complicitat i admiració entre Ana Rosa i Griso. A les últimes hores li va voler enviar «un petó enorme» a la seva companya dels matins. Confessava a les preguntes d'un periodista que tenia «ganes de retrobar-s'hi a la pantalla».

Susanna Griso a la televisió
Ana Rosa Quintana va rebre l'afecte de Susanna Griso | Antena 3

Li enviava a Ana Rosa Quintana una «abraçada balsàmica», confiada a veure-la treballant com més aviat millor. Un gest que engrandeix molt més la figura d'una periodista com Susanna Griso

.

La presentadora ha intentat centrar-se completament en la seva recuperació. Tot i que sempre ha estat molt pendent de la seva productora i dels programes que gestiona, la seva prioritat en aquests moments és el tractament. Poc donada a escriure a les xarxes socials, fa uns dies va reaparèixer per enviar un missatge de tranquil·litat.

«Fa molt que no publico res, m'han preguntat moltes persones que com estic, per això m'he animat», explicava al perfil. «Afortunadament em trobo molt bé i ja estic a la recta final de la químio», assenyalava.

Des que se li diagnostiqués el càncer el mes de novembre passat, Ana Rosa Quintana ha procurat seguir una rutina diària molt marcada. Es compon bàsicament d'entrenament tres dies a la setmana, caminades llargues i menjar sa.

A això se li uneix «el suport dels meus companys, els milers de persones que em fan arribar el seu afecte i els seus bons desitjos». Entre ells, per tant, Susanna Griso.

Ana Rosa Quintana, convençuda de la recuperació

Si per alguna cosa s'ha caracteritzat Ana Rosa Quintana aquests tres mesos és pel seu optimisme. Ha traslladat en tot moment un missatge molt positiu en aquest temps. Confessava que tenia «la seguretat que em curaré gràcies als nostres excel·lents metges».

Durant els darrers dies se l'ha pogut veure sortint de casa amb molt bon aspecte i al natural, sense maquillatge. Lluïa un vestit informal i còmode, deixant clar que tot evolucionava favorablement.

Ana Rosa Quintana fent una videotrucada des de casa seva
Ana Rosa Quintana cada cop està més a prop de tornar a la feina | Mediaset

La presentadora fa poc temps ha fet 66 anys i cada dia es troba amb més energies. Les mostres d'afecte es repeteixen cada dia, tant per part d'anònims com de gent de l'àmbit de la comunicació. Un dels més atents amb ella és el seu bon amic Joaquín Prat, que està «feliç» de veure-la tan bé.

Altres que es van recordar d'Ana Rosa Quintana recentment van ser Susanna Griso, Carme Chaparro, Isabel Jiménez, Bibiana Fernández o Toñi Moreno. També el que havia estat el seu company de programa i exministre Máxim Huerta. Es nota que és una persona molt estimada a la professió.