Susanna Griso presentant 'Espjo Público'

Susanna Griso trenca a plorar en directe en un dia molt especial

La presentadora del programa Espejo Público no ha pogut contenir les llàgrimes

Susanna Griso ha protagonitzat un dels moments més emotius al capdavant del seu programa a Antena 3 'Espejo Público'. No hi ha dubte que tot el que estem vivint amb la pandèmia ens manté amb les emocions a flor de pell i qualsevol petit gest provoca una allau de sensacions difícils de contenir.

Això és precisament el que li ha passat a la presentadora, que al programa d'avui ha comptat amb la visita de Mamen Mendizábal. La periodista anava a 'Espejo Público' per promocionar el seu nou programa sota el títol 'Palo y astilla', que s'estrenarà a La Sexta a partir de les 22.30 de la nit.

Mamen Mendizábal emociona

La nova etapa professional de Mamen Mendizábal comprèn un espai on tindran lloc una sèrie d'entrevistes a cares conegudes que retran homenatge a la figura dels seus pares mitjançant els seus records. La presentadora de 'Más vale tarde' ha avançat alguns dels famosos que podrem veure a 'Pal i Estella'. 

Iñaki Gabilondo serà el primer convidat. En posteriors lliuraments podrem veure a Alberto Chicote, José Sacristán, Arantxa Sánchez Vicario, Xavier Sardà i el Gran Wyoming. Fent un repàs sobre aquelles entrevistes que més l'han marcat, Mamen Mendizábal ha destacat la realitzada a Xavier Sardà. El mític presentador de 'Crónicas Marcianas' ha recordat amb afecte la figura de la seva mare, que va morir quan ell només tenia 8 anys, així com la de la seva germana, Rosa Maria Sardà, morta fa uns mesos.

«Quan va morir el seu últim progenitor, la seva germana el va agafar de la mà i no li va deixar anar mai. Jo sento que això em va passar a mi també amb el meu germà» ha confessat Mendizábal mentre la resta de col·laboradors es mantenien atents a les seves paraules carregades d'emoció. Ha estat justament aquestes declaracions la qual han provocat que Susanna Griso es trenqués en directe i no pogués contenir les llàgrimes.

I és que la figura dels germans grans davant la pèrdua dels progenitors resulta clau per trobar el consol. Precisament ha estat aquesta apreciació el que ha fet que l'emoció s'instal·lés al plató i especialment en la presentadora.

Susanna Griso trenca a plorar

Susanna Griso demanava a la realització del programa que per favor no l'enfoquessin amb les càmeres, ja que no podia contenir les llàgrimes: «Si parlem de les meves germanes em poso a plorar. Així que feu el favor, no m'enfoqueu a mi», demanava. «Jo he mirat la Susanna i he dit o Mamen para o això se'ns escapa de les mans» afegia Lorena García, una col·laboradora del programa.

I així, amb la cara coberta de llàgrimes, Susanna Griso s'ha dirigit a Mamen Mendizábal: «Mamen, no et convido més al programa perquè m'has fet plorar. Feia temps que no plorava jo tant», deia la presentadora completament compungida després d'escoltar el testimoni de la seva companya mentre intentava eixugar-se les llàgrimes sense malmetre el maquillatge.

Són moments delicats per a Griso

Fa unes setmanes va transcendir la notícia de la separació de Susanna Griso de qui fins llavors era el seu marit, Carles Torras. Un moment dur que ha afrontat amb fermesa i serenitat. Són moments complicats per a la presentadora de 'Espejo Público', que tot i això no ha faltat ni un sol dia al capdavant del programa matinal d'Antena 3 en aquests mesos de pandèmia.

Potser tanta tensió acumulada li hagi acabat passant factura i ara Susanna es trobi molt més sensible que normalment. Tampoc és estrany que el testimoni de Mamen Mendizábal li hagi portat a la memòria la dolorosa pèrdua que va patir en directe farà dos anys, quan va ser informada de la mort sobtada de la seva germana a conseqüència d'un infart.