YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

👉 Catalunya preveu vacunar 500.000 persones a la setmana durant la vacunació massiva

Tamara Falcó guanya 'Masterchef Celebrity' contra tot pronòstic

Els dos duelistes han lluitat fins al final per apoderar-se del desitjat premi

Finalistes 'Masterchef Celebrity'
Els quatre finalistes de 'Masterchef Celebrity' | TVE

Ningú anava a dir que la Tamara Falcó confusa dels primers dies es podria acabar convertint en la flamant guanyadora de 'Masterchef Celebrity'. Ha tingut setmanes complicades i s'ha mogut sempre en una corda fluixa, que poc indicaven que es trobaria en la batalla final del concurs.

El jurat ha destacat d'ella la seva entrega i la seva intenció de voler superar-se a cada moment. Les seves elaboracions finals han estat cuidades, ben treballades i amb un punt de sofisticació que només ella podia aportar. Aquests trets han estat aplaudits pels allà presents, que han degustat els plats de la filla d'Isabel Preysler. Tamara ha decidit donar els 100.000 euros de premi a l'ONG Mensajeros de la paz.

Un rival molt dur

L'actor Félix Gómez, també aspirant a la gran final, no li ha posat gens fàcil a la Falcó i ha tret les ungles fins a l'últim minut. Les seves elaboracions han estat perfectes, però la seva pròpia exigència han acabat convertint-se en el seu pitjor enemic. De totes maneres, deixa una gran petjada dins del format culinari de la televisió pública.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari