YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Polèmica per les paraules de Tamara Falcó sobre les mobilitzacions catalanes

La filla d'Isabel Preysler opina sobre la situació que pateix Catalunya

Tamara Falcó posant davant els mitjans
Tamara Falcó creu que la situació que pateix Catalunya pot dividir famílies | GTRES

La popularitat de Tamara Falcó ha crescut des del seu pas per 'Masterchef Celebrity', on precisament està realitzant un magnífic concurs. La filla d'Isabel Preysler, a banda de parlar sobre el seu pas pel programa culinari, també ha explicat a 'Vanitatis' tot el que pensa sobre la situació que pateix Catalunya.

Tamara Falcó es mulla sobre les mobilitzacions de Catalunya

Tamara Falcó està passant per un excel·lent moment, igual que la seva mare, que en les darreres entrevistes s'ha mostrat molt feliç amb la relació que té amb Mario Vargas Llosa, encara que no han planejat casar-se. L'escriptor és un fidel defensor del no independentisme, ideologia que sembla que comparteix amb la seva parella i la seva filla. La concursant de 'Masterchef Celebrity' ha comentat a la revista 'Vanitatis' les seves opinions respecte a tot el que ha succeït a Catalunya.

  

«Vaig estar a Barcelona just quan van començar les primeres manifestacions i la veritat és que feia pena. Tinc molts amics i és un tema molt complicat perquè les famílies estan dividides. És molt trist que ens estiguem aixecant uns contra uns altres. Tot el que separa no és bo. Barcelona és una ciutat preciosa i veure a la gent tan enfadada és una pena», ha declarat Tamara Falcó, sense pèls a la llengua. La filla de la Preysler s'ha convertit en un dels personatges més atractius del panorama mediàtic.

També et pot interessar...


Comentaris
Pilar
Aquest rotllo que s'han apress tots sobre que si estem dividits que si la ciutat fa pena, etc. etc. ja fa pudor.

envia el comentari