La Vall d'Hebron, pioner en utilitzar un 'buff' per fomentar el pell amb pell en prematurs

Una infermera va detectar que es necessitava una eina per a millorar la seguretat durant el mètode cangur

Un bebè i mare agafats de les mans
Els pares poden fomentar el mètode cangur d'una forma més segura | Unsplash

El món dels nounats és igual de dur com de pur. Pur amor i supervivència d'uns nens que, sovint, vénen al món molt abans del que estava previst. 

En l'actualitat la seva evolució ha millorat molt i ja són diversos els hospitals catalans els quals disposen d'àrees especials per a ells. Els pares, sens dubte, passen a formar part de l'evolució clínica, cognitiva i emocional dels prematurs i, des de l'aparició del mètode cangur, els beneficis en aquest tipus d'ingressos han millorat moltíssim. 

 

El 'Neo Sling Buff'

Ara bé, sempre es pot millorar i, per aquest motiu, una infermera de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona va creure que era necessari buscar alguna eina que permetés el contacte del nounat amb els seus pares.

Amant de la muntanya, la infermera va creure que utilitzar un tradicional buff per tapar el coll podria ser una bona idea per abraçar el nadó al cos dels seus pares d'una forma còmoda i segura. Així doncs es van posar a treballar fins que van aconseguir que l'empresa Buff dissenyés el que avui en dia es coneix com el 'Neo Sling Buff'. 

Un buff transpirable i respectuós amb la pell del nounat

Es tracta d'un buff transpirable i respectuós amb la pell del nounat que permet col·locar-se als pares el nadó els seus fills sense por que pugui caure i, a més a més, fomentant intensament el contacte conegut com a pell amb pell.

La Vall d'Hebron ha estat l'hospital català pioner en utilitzar aquest material i, ara, ja està disponible també a altres centres com l'Hospital Central de Catalunya, l'Hospital Clínic, l'Hospital de Barcelona i el Trueta de Girona. Milers de famílies ja poden gaudir del mètode cangur amb les màximes garanties. Una mostra més que l'enginy humà i la passió per la teva feina no té límits.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari