Telecinco ajuda a la Pantoja a saldar gairebé tot el seu deute amb Hisenda

El periodista Antonio Rossi ha informat que la cantant, en l'actualitat, només deuria 269.000 euros a l'Agència Tributària
Isabel Pantoja a 'Supervivientes'
Isabel Pantoja va arribar a deure més d'un milió d'euros a Hisenda | Telecinco

'Supervivientes' ha estat una experiència en tots els sentits per a Isabel Pantoja. Més enllà de superar-se a si mateixa, d'aprimar-se deu quilos i de construir amistats com la d'Omar Montes, la Pantoja s'ha servit del concurs per a gairebé liquidar el seu deute amb Hisenda.

 

Cal recordar que la cantant va arribar a deure fins a 1.600.000 euros abans d'entrar a la presó per estar implicada en una trama de corrupció. Ara bé, després del pas dels anys i del seu magnífic contracte amb Mediaset, la mare de Kiko Rivera ara només deuria 269.000 euros. Almenys així ho va afirmar el periodista Antonio Rossi a 'El programa del verano'.

 

 

Un deute milionari, però sense entrar a la llista de morosos

Concretament, Rossi va explicar que: «El 16 de juliol, la setmana següent d'abandonar 'Supervivientes', Hisenda truca a tots els empleadors i por un requeriment diu que si tenen crèdits futurs o passats amb ella han de pagar a l'Agència Tributària. Ara deu 269.000 euros».

 

Una altra dada curiosa que va explicar el periodista és que, tot i la milionària quantitat que va arribar a deure la cantant, mai va entrar a la llista de morosos. «Mai ha entrat a la llista de morosos del Govern perquè ho va negociar i va aconseguir hipotecar les seves cases a favor de l'Agència Tributària. Al final és com si Hisenda tingués totes les quotes», explicava Rossi.

Antonio Rossi parlant del deute de la Pantoja
El periodista Antonio Rossi va explicar els actuals deutes de la Pantoja amb Hisenda | Telecinco

 

 

D'altra banda, el periodista va deixar a l'aire els possibles deutes que la Pantoja pugui arribar a tenir amb particulars. En aquest sentit, va concloure tot dient que: «Ha reduït la quantitat i l'únic que li queda és allò. Que tingui deute amb la gent que li ha deixat diners és una altra cosa. Amb l'Agència Tributària està gairebé absolutament neta».

 

També et poden interessar...

 

 



Comentaris

envia el comentari