YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Telecinco busca el treballador que ha filtrat el vídeo de 'La Isla'

La productora responsable del programa assegura que es tracta d'un fet sense precedents

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja
Telecinco busca el treballador que ha filtrat el vídeo de 'La Isla' | Mediaset

La nova edició de 'La isla de las tentaciones' ha començat amb molta més polèmica de la que esperaven. Ahir a la nit es va emetre el primer capítol en el qual es presentaven als diferents concursants, tant a les parelles com als temptadors que s'animaven a participar a canvi de trobar, per què no, l'amor.

La nit va passar amb molta normalitat, però amb el que no comptaven els responsables del programa, ni tampoc Telecinco, és que s'emetés un contingut a través de xarxes socials i que ha posat en escac per complet al format i també a la intimitat dels seus concursants.

Ahir, quan ja portaven més de la meitat del programa, va començar a circular per Twitter un petit vídeo de no més de tres segons, on es podien veure a dos dels concursants realitzant sexe oral. Aquest vídeo va córrer com la pólvora i ningú entenia d'on havia sortit, ja que aquest no estava gravat a casa de cap d'ells, sinó que es tractava d'una càmera tèrmica i que forma part del circuit de gravació del programa en el qual participen.

A més, el pla en què se'ls veu és molt conegut, ja que en aquesta mateixa habitació s'han pogut veure altres escenes protagonitzades per altres concursants com a Fani en la seva edició, passant-ho bé amb un dels temptadors.

Tot i que el vídeo ja ha estat retirat, els que l'han vist han fet les seves apostes i han afirmat que es tracta de Marina, la noia que va acudir en companyia de Jesús. Aquesta es troba al llit amb Isaac, un dels temptadors i amb el qual, a més, va mostrar més afinitat des del primer moment.

Fins ara, només eren suposicions perquè la imatge no és tan nítida com per deliberar que es tracta d'ells. No obstant això, ells mateixos han acabat inculpant-se, pujant un text a les seves xarxes socials, on demanen respecte i intenten donar normalitat al que ha passat.

Si bé per aquesta banda estan molt tranquils, sembla que Telecinco i la productora responsable del programa no volen deixar passar el que ha passat i s'han plantejat donar caça a l'empleat o la persona que ha aconseguit accedir a aquest contingut, per a després més tard publicar-lo.

Prendran mesures contra qui faci difusió del vídeo

'Cuarzo', la productora responsable de 'La isla de las tentaciones' ha publicat un comunicat a les xarxes socials, dient que estan totalment commocionats amb aquesta filtració i que es tracta d'una cosa inèdita dins de l'empresa. I és que, segons ells, no hi ha precedents que això hagi passat en més ocasions.

També aprofiten per demanar a tothom que sigui responsable i que no es contribueixi a la difusió d'aquest vídeo i que a més, recorden que és íntim i que vulnera en tot cas la privacitat dels seus protagonistes. Per això, anuncien que prendran mesures contra totes aquelles persones que ho distribueixin.

L'altra protagonista del vídeo, Marina, també ha parlat en les seves xarxes socials i seguint la línia del que diu la productora, ella també anuncia que judicialitzarà l'assumpte per arribar fins al fons de la qüestió.

Tot i que és cert que podria tractar-se d'un ciberatac del sistema i que algú ha pogut entrar al contingut gravat del programa, és molt més fàcil creure que ha estat algú de l'equip o que en algun moment ha estat en contacte amb el contingut enregistrat.

Veurem si 'Cuarzo' i Telecinco acaben caçant la responsable de la filtració i quines mesures prenen contra ell o ells. Alguns usuaris consideren que podria tractar-se d'una jugada de la mateixa productora per fer créixer l'interès pel programa. Aquesta opció podríem descartar-la, ja que si fos així, l'empresa estaria vinculada a un tema molt seriós.


Comentaris

envia el comentari