Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero

Ana Obregón esclata contra el govern espanyol: «Quantes víctimes més necessiteu?»

La presentadora ha estat molt crítica després de la seva última decisió

Som molts els espanyols que vivim amb preocupació el mal moment que viu la pandèmia a casa nostra, i és que actualment estem immersos en una tercera onada que va camí de superar de llarg a les dues anteriors. I com és lògic, això fa que no s'hagi entès una de les últimes decisions de govern, la de no permetre avançar el toc de queda a les comunitats que ho van sol·licitar.

Com diem, són moltes les reaccions que s'han produït al respecte, però potser una de les sorprenents és la d'Ana Obregón. La presentadora s'ha mostrat indignada amb la negativa des del ministeri de Sanitat i per això no ha dubtat a llançar una dura crítica tant al ministre com al president del Govern en les seves xarxes socials.

Concretament, ha publicat un missatge directe als dirigents en el seu compte d'Instagram. «Les comunitats demanen modificar l'Estat d'Alarma. Els sanitaris i hospitals estan a la vora del col·lapse. Quants morts espanyols més necessiteu?», escrivia Ana Obregón en un 'stories'. El missatge escrit anava acompanyat d'un fotomuntatge amb les cares de Salvador Illa i Pedro Sánchez.

Així de contundent s'ha mostrat la mare d'Álex Lequio, expressant la disconformitat de molts davant l'última decisió del Govern. I és que, recordem que, tot i que les comunitats han demanat expressament que es pugui modificar l'actual estat d'alarma i que els sanitaris segueixen alertant de la situació, el govern no fa cas i no permet que el toc de queda s'estableixi a les vuit del vespre. Salvador Illa es va limitar a demanar «paciència» i a dir que «si es necessita alguna mesura addicional, l'estudiarem».

No és la primera vegada que Ana Obregón es mostra així de reivindicativa

Però, encara que pugui sorprendre, aquesta no ha sigut la primera vegada que Ana Obregón ha utilitzat les seves xarxes socials durant els mesos de pandèmia per llançar un missatge per conscienciar. I és que tots sabem que el 2020 va ser possiblement l'any més dur de la seva vida, i no per la pandèmia sinó per la mort del seu fill Álex, la veritat és que no ha dubtat ni un moment a mostrar-se molt compromesa amb la situació que viu el nostre país.

Només cal recordar el missatge que va llançar a principis de novembre, on, en aquests moments, la situació a Espanya era també preocupant amb una segona onada que també estava colpejant amb duresa. Per aquest, motiu demanava explícitament que es complissin els confinaments perimetrals que s'estaven produint en aquesta època. I posava com a exemple a aquells que com el seu fill estava segura que ho complirien, els malalts de càncer.

«Per a ells si el càncer fos contagiós quedar-se a casa confinats, seria la seva oportunitat de viure. I ho farien sense queixar-se, amb responsabilitat i sense violència», explicava la presentadora en una publicació a Instagram.

I en aquest sentit, feia aquesta petició: «Malauradament el meu fill està entre ells, així que per respecte als que no hi són, no vegeu una limitació de la llibertat en aquests confinaments, sinó l'oportunitat de viure i que visquin els vostres».

En el seu missatge, la presentadora també va voler tenir un bonic record al seu fill Álex, però també als milers de famílies que han perdut algú aquests mesos. «Vull enviar des del més profund del que queda del meu cor una abraçada d'amor a tots els que heu perdut als vostres éssers estimats i en especial als pares que han perdut un fill», afirmava.