El presentador de televisió Bertín Osborne en una fotografia

La promesa que ha fet Bertín Osborne en rebre una inesperada trucada

Fabiola Martínez i el presentador van anunciar la seva ruptura matrimonial fa menys d'un mes

Fa menys d'una setmana que Bertín Osborne i Fabiola Martínez van anunciar la seva ruptura després de 14 anys de matrimoni, i ja han començat a sortir els primers rumors sobre les possibles causes de la ruptura entre tots dos. Com ja és un habitual a totes les ruptures mediàtiques que succeeixen al nostre país, 'Es la mañana de Federico Jiménez' s'ha fet ressò de la notícia.

En aquesta secció, el locutor, al costat de la resta de col·laboradors, Isabel González, Beatriz Cortázar i Carlos Pérez Gimeno, han parlat sobre el divorci entre tots dos i han revelat com es trobava el presentador després d'anunciar la seva ruptura públicament.

Sembla, i segons ha revelat Federico Jiménez Losantos, Bertín Osborne li va dir que «l'únic que em va fer prometre-li que no es posés a torejar caniches. Llavors va canviar el to lúgubre i vam riure una estona. Ell va estar en això amb Paloma Cuevas, no per la separació, sinó per la forma de fer-ho», revelava el locutor, que minuts abans estava parlant del romanç entre Enrique Ponce i Ana Soria, que tants moments televisius ha donat.

Així mateix, Cortázar també ha revelat la conversa que va mantenir amb Bertín Osborne en l'actualitat: «Bertín no està per ballar sevillanes tampoc amb la llàgrima. És la seva decisió. Jo li vaig dir que si era segur o no, si podien tornar. I em va dir 'no, això no és una cosa d'un rampell ni que hagi passat alguna cosa. Ni hi ha terceres persones ni tinc necessitat o ganes, és l'última de les seves prioritats. Ja venia passant, és convivència, és discutir al matí per tot, és xocar, i quan te'n vas a dormir i estàs tot el dia enfadat per res és una convivència molt desagradable'».

La disparitat d'opinions, el causant de la ruptura

Les paraules dites per la periodista han estat secundades per Losantos, que no dubtava a assegurar que l'exparella «pensaven molt diferent de massa coses, i en una parella que està amb la tensió de tenir cura del seu fill Kike», una cosa que es complicava encara més si tenim en compte que Bertín havia de passar molt temps fora de casa pels seus compromisos laborals.

A més, des del programa van revelar que ni tan sols estaven d'acord en on viure: «Ell era a Madrid per deferència a Fabiola, però li venia de gust estar al camp amb els seus cavalls». Ara, caldrà esperar per veure si la relació entre tots dos continua sent amistosa, ja que hi ha un divorci, generalment, sempre porta una despesa econòmica. Malgrat tot, el presentador ja ha declarat que «li he dit que ho faci tot ella perquè a tot li diré que sí».

Cortázar, també ha mantingut que tot i no conviure junts, tots dos tenen pensat conviure com una família, «mentre no apareguin tercers o terceres, almenys». Segons ha defensat Losantos, el gran error de Bertín Osborne a l'hora de divorciar-se és no deixar-ho en mans de tercers i deixar que la seva exdona ho manegi tot: «Després quan es passa el moment dolent i la llàgrima, i si l'acord és generós, t'adones que t'has quedat sense res. La història demostra que el millor per quedar bé és que es faci amb advocats, i amb rapidesa».

De moment, i malgrat els consells de Losantos, sembla que Bertín vol intentar portar-se el millor possible amb la seva dona pel bé dels dos fills que tots dos tenen en comú, és per això que no dubta que Fabiola, arribi amb ell a un acord econòmic que els beneficiï a tots dos però, sobretot, als seus fills.