Anabel Pantoja en directe a 'Sálvame' des de les Canàries a través d'Skype

María Patiño ho destapa: El pare d'Anabel Pantoja va estar a la presó

La presentadora de 'Socialité' ha revelat de Bernardo Pantoja, pare d'Anabel Pantoja, un fosc episodi del passat

Anabel Pantoja no té problema a parlar d'ella mateixa i també de la seva tia, Isabel Pantoja, de la mateixa manera que tampoc mostra oposició quan ha de respondre sobre els actes dels seus cosins Kiko Rivera i Isa Pantoja. No obstant això, hi ha un tema que la tertuliana té pràcticament vetat i que cada vegada que es treu, desapareix del plató i esclata a plorar.

Aquest no és altre que els temes que tenen com a protagonista a Bernardo Pantoja, germà d'Isabel Pantoja i alhora, pare de la col·laboradora. La jove vol protegir al seu progenitor i no vol que es converteixi en protagonista de la premsa del cor. També és cert que de vegades, ell mateix ha estat temptat a sortir i vendre la seva vida a canvi de diners que ha necessitat en moments donats per continuar vivint.

Recordem que Bernardo, va estar molt a prop de concedir una entrevista a Kiko Hernández a canvi de vuit mil euros per poder comprar un ascensor, i que li caldria després de l'amputació d'una de les seves cames. Davant d'això, Isabel Pantoja va intentar frenar aquesta aparició i es va comprometre a pagar de la seva butxaca l'ascensor per evitar que el seu germà fes públic alguns dels draps bruts de la família.

No obstant això, Isabel Pantoja hauria enganyat el seu germà i, després de frenar la seva entrevista, tampoc va acabar pagant l'ascensor promès. Ara per fi, hem descobert el motiu pel qual Anabel intenta protegir al seu pare, ja que aquest tindria alguns assumptes molt tèrbols i que estaria intentant tapar a qualsevol preu.

Kiko Hernández i María Patiño han sigut els encarregats de destapar el tèrbol passat de Bernardo i, la veritat, han deixat molt poc a la imaginació. Els col·laboradors no han tingut gens de por a explicar que el pare d'Anabel va estar a la presó per diversos delictes que va estar acumulant en el passat.

Els delictes que se li van imputar a Bernardo Pantoja

Patiño no ha tingut problema en enumerar els delictes pels quals Bernrdo va entrar a la presó. Entre aquests es troben diversos robatoris de joies, sostraccions d'objectes personals i diversos delictes d'estafa. A més, han explicat que va intentar cobrar uns xecs que no eren bons i que, segons sembla, ell sabia que no eren de curs legal.

Per si això no fos prou, Patiño ha explicat que entre les gestes de Bernardo també es trobava un negoci que implicava indirectament a la seva germana Isabel Pantoja. Presumptament, Bernardo aconseguia entrades per als concerts de la seva germana i després les venia per un preu molt superior del que valien, traient diners d'aquesta revenda.

Però, això no acaba aquí, sembla que la vida de Bernardo queda molt lluny de ser la d'una persona corrent. El germà d'Isabel Pantoja també va protagonitzar una baralla monumental que va acabar amb la intervenció policial, sumant així un nou altercat al seu historial. Per les dades que hem pogut anar coneixent, sembla que Isabel Pantoja no té massa tracte amb aquest germà.

De fet, a 'Sálvame' també s'ha dit que quan aquest es va separar de la seva dona, Isabel Pantoja es va posicionar a favor de la mare d'Anabel i no del seu germà, una pista que ens fa entendre que potser aquest no va ser tot el bo que s'esperava d'ell. Gema López ha apuntat també que Anabel intenta guardar l'anonimat del seu pare per protegir-lo, encara que segurament aquest home no li va donar la millor infància a la jove col·laboradora de 'Sálvame'.

El que és cert, és que Isabel Pantoja mai ha deixat sola a Anabel, i fins i tot públicament l'ha reconegut com una filla més, protegint-la sempre que l'ha necessitat. Així i tot, la col·laboradora té ara una relació una mica més distant amb la 'tonadillera' a causa del problema que té aquesta amb els seus fills i que sembla que encara no es resoldran.