Telecinco elimina de forma temporal 'Mi casa es la tuya', de Bertín Osborne

La cadena torna a ficar en emissió 'Volverte a ver' a partir d'aquest divendres dia 20

Bertín Osborne
Bertín Osborne gravarà noves entrevistes a l'octubre | Telecinco

Telecinco ha posat punt final al programa 'Mi casa es la tuya', i obre una etapa de 'Volverte a ver'. El programa presentat per Bertín Osborne va començar amb molta força la nova temporada amb dues entrevistes de luxe: José Ortega Cano i Miguel Ángel Revilla.

Tot i que les xifres d'audiència van ser veritablement bones i el programa es va convertir en el líder de les nits dels divendres, Mediaset ha volgut fer un canvi donat el també èxit del programa presentant per Carlos Sobera. Això no obstant, la notícia es va deixar caure en una de les recents visites de Bertín a 'El programa de Ana Rosa', on ell mateix va dir que tornarien amb dues grans entrevistes i que, després, pararien per a reprendre les gravacions durant el mes d'octubre.

L'espera d'uns mesos per la gravació de nous programes

D'aquesta forma, els espectadors hauran d'esperar-se encara uns mesos per a tornar a veure a Bertín entrevistant a personatges famosos en un ambient íntim, distès i molt pròxim. Per la seva banda, Telecinco ha tornat a apostar per un programa que és una aposta segura. 'Volverte a ver' també té unes molt bones quotes d'audiència i, per aquest motiu, aquest mateix divendres 20 de setembre tornarà a la pantalla petita.

Carlos Sobera a 'Volverte a ver'
Carlos Sobera tornarà a conduir el programa a partir d'aquest divendres | Telecinco

 

El mateix passa amb el presentador que, després d'anteriors emissions del programa, ja s'ha consolidat com una figura important i indispensable per a la cadena. Cal destacar que 'Volverte a ver' haurà de competir la nit de divendres amb 'La paisana' de la 1, les pel·lícules de La 2 i Antena 3, 'Equipo de Investigación' a La Sexta, i la doble aposta de Cuatro amb 'First Dates' i el nou programa conduït per Mònica Naranjo, 'Mónica y el sexo'.

També et pot interessar...


Comentaris
Ricard
Molt be, que se entorni a cantar rancheras al seu poble, aquest señorito andaluz, machista i facha.

envia el comentari