Una càmera en un plató de Telecinco

El plató de Telecinco emmudeix: «Van donar-me l'extremunció»

Un famós col·laborador de la cadena ha sorprès explicant un dur moment a 'Secret Story'

Ahir a la nit, Telecinco va emmudir amb el que va revelar un exconcursant de 'Secret Story'. En concret, va arribar a explicar que el secret que havia ocultat als seus companys dins del 'reality' era realment dur.

Ni més ni menys va exposar que havia arribat a rebre l'extremunció només néixer, ja que van arribar a pensar que podria morir. El concursant que va relatar aquest dur tràngol no va ser altre que Miguel Frigenti, l'últim expulsat per l'audiència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Miguel Frigenti explica a 'Secret Story' el tràngol més dur de la seva vida

Dijous passat, Miguel va ser eliminat pel públic del programa en un duel molt ajustat amb Sandra Pica. Però, va ser ahir a la nit quan va asseure's al plató i va haver de confessar el secret que havia evitat que els altres concursants descobrissin.

Exactament va reconèixer: «Em van donar l'extremunció». Una confessió que va deixar a tot el món en silenci degut a la seva gravetat. Tot seguit, va procedir a relatar amb detall què li va passar perquè visqués aquest instant tan dramàtic.

Així, va explicar: «La meva mare va tenir un embaràs complicat. Jo venia amb una bessona que no va arribar a néixer. Sona com una conya, però jo vaig tenir un problema i és que no m'arribava l'oxigen al cervell».

Aquesta última frase va fer que alguns col·laboradors enemistats amb Miguel se'n riguessin i intentessin fer burles. Però el presentador, Jordi González, va tallar la situació de soca-arrel: «Que ningú se'n rigui d'això davant meu, si us plau».

Frigenti, després d'aquesta interrupció, va seguir relatant el qual li va succeir només néixer. «No m'arribava l'oxigen al cervell i vaig estar dos dies molt malament. De fet, els metges li van dir a la meva mare que jo no passaria d'aquella nit», va exposar.

«I va anar el capellà a l'Hospital de Talavera de la Reina a donar-me l'extremunció. Però, al tercer dia, els metges van al·lucinar perquè vaig anar responent al tractament. Se'm va començar a oxigenar la sang i el cervell i vaig tirar endavant, així que soc un supervivent».

Els col·laboradors i espectadors de 'Secret Story' opinen sobre el secret de Miguel Frigenti

Després de la seva confessió, Jordi va tenir una pregunta per pura curiositat per l'exconcursant: «L'extremunció té ja validesa per sempre o te l'han de fer cada vegada que estiguis en perill?».

El jove no va saber respondre a aquesta qüestió, pel qual va ser Cristina Tárrega qui va prendre la paraula. I ho va fer per exposar: «Sí que serveix, perquè és un sagrament que li han donat. En cas que a ell li passés qualsevol cosa i no li donessin temps a donar-li aquest sagrament, ja ho té d'abans».

Sofía Cristo, que va ser expulsada disciplinàriament del 'reality' per carregar contra Frigenti, va confessar que creia que aquest secret era de Fiama. I és que «ella va tenir una operació de pulmó a vida o mort quan era molt jove».

Però, també va afegir: «Creia que si no era de Fiama, podia ser de Canales perquè pel tema dels toros ha tingut situacions importants. Però l'últim concursant a qui pensava que podia pertànyer això era a Miguel».

Cristina va voler tornar a intervenir en aquest punt per dir: «Fixa't el que Frigenti ha lluitat per seguir endavant». Un comentari al qual González ha afegit: «També és destacable la fertilitat de la seva mare. Mare meva».

Els espectadors tampoc es van quedar indiferents davant el secret de l'últim expulsat. Això sí, no tots el van creure, ja que hi va haver qui va escriure a les xarxes socials: «Menteix».

«Si ell era un nadó en perill de mort, li haurien batejat. No li administren l'extremunció». A més a més, aquesta incredulitat va quedar reflectida també amb altres comentaris com: «Si no t'arribava l'oxigen al cervell, avui hauries tingut algun problema».