Primer pla de María Teresa Campos amb mascareta

María Teresa troba un altre home en qui refugiar-se i les seves filles tremolen de por

María Teresa vol oblidar Edmundo

María Teresa Campos sempre ha presumit de ser una dona enamoradissa, i res més trencar amb Edmundo Arrocet, va assegurar que volia trobar parella. Carmen Borrego i Terelu Campos van sentir pànic quan es van assabentar de les intencions de la seva mare, ja que saben que és molt sensible.

Maria Teresa està molt afectada pel ressorgir mediàtic del seu ex, que l'acusa de deure-li 50.000 euros. La presentadora no vol entrar en cap guerra, ja que pretén que el públic la recordi per la seva carrera i no pels seus escàndols.

Aprofitant el directe de 'Viva la vida', Emma García ha enviat una abraçada a Teresa, ja que és conscient que  està en una situació força delicada. Terelu i Alejandra estan molt preocupades per ella, possiblement perquè saben quines intencions té.

Maria Teresa ha trobat l'home perfecte perquè respongui a totes les acusacions que ha rebut aquests últims mesos. Estem parlant de Gustavo, el seu xofer i persona de confiança, que ja forma part de la família.

Edmundo ha parlat de l'empleat de Teresa a la revista 'Lecturas', ja que assegura que va ser ell qui el va alertar del temperament de la comunicadora. Tothom vol saber qui s'amaga darrere d'aquesta persona, ja que és evident que coneix tots els secrets de les Campos.

María Teresa Campos confia en Gustavo: «Ho sap tot»

Terelu Campos vol que la seva mare no entri en cap guerra amb Edmundo Arrocet, ja que ell no té res a perdre. La gran víctima d'aquesta batalla serà la presentadora, que ja no treballa a la televisió i la seva imatge empitjora per moments.

L'humorista ha insinuat que la seva exparella tenia problemes econòmics, però el pitjor de tot és que amenaça de destrossar el seu nom. Ha venut una exclusiva a 'Lecturas' en què assegura que el comportament de Teresa és «agressiu» i Gustavo ho sap.

Emma García vol saber el que pensen les Campos sobre aquestes declaracions, però ni Terelu ni Alejandra s'han pronunciat al respecte. No obstant això, María Teresa no pensa quedar-se de braços plegats mentre Edmundo l'ataca.

Un equip de reporters no ha parat fins a trobar la comunicadora, i quan han parlat amb ella anava acompanyada del seu xofer. «Pregunteu-li a ell, que ho sap tot, però no parlarà ara al carrer», declarava referint-se al seu home de confiança.

Gustavo complirà el desig de María Teresa: «Parlaré»

Carmen Borrego assegura que ella no tenia una relació gaire estreta amb el seu expadrastre, així que hi ha moltes coses que no sap. Aquesta és la raó per la qual María Teresa prefereix que sigui el seu xofer qui desmunti Edmundo en algun plató de televisió.

Gustavo ha insinuat que té moltes per explicar, així que Arrocet hauria de tenir molta cura a l'hora de parlar d'ell: «Millor que no contesti». El xofer té molt bona relació amb totes les Campos, i podria deixar de banda la discreció que fins ara l'ha caracteritzat per a complir les ordres de María Teresa.

Un paparazzi ha tingut l'oportunitat de conèixer les intencions de Gustavo. «Parlaré, parlaré», deia el xofer. I Terelu ja ha començat a tremolar. La col·laboradora no vol escàndols, perquè sap que la gran perjudicada serà la seva mare, però no sap com frenar el conductor.

Emma García, presentadora de 'Viva la vida', fa temps que treballa amb les filles i la neta de María Teresa, així que sent té aprecia molt el clan. Ha demanat a la seva tertuliana que faci una abraçada a la matriarca de part seva, ja que entén que està bastant angoixada.

Carmen també patirà les conseqüències de la venjança de María Teresa, ja que aquesta col·labora a 'Sálvame' i està al punt de mira. S'acosten temps difícils per a la família, tot i que ara compten amb l'ajuda d'una persona de confiança: Gustavo.