Kiko Rivera reacciona després del casament de la seva cosina amb una dedicatòria especial

Kiko Rivera reacciona després del casament de la seva cosina amb una dedicatòria especial

El Dj ha volgut agrair a la seva dona tot el suport que li està donant en aquest difícil moment

La boda d'Anabel Pantoja aquest divendres ha causat molts temes a parlar. No hi ha dubte que s'ha tractat d'un dels esdeveniments de l'any.

És cert que potser no ha estat un esdeveniment tan important, però les circumstàncies en què s'ha acabat celebrant han fet de la celebració un tema molt polèmic.

I és que, només uns dies abans de la data en què estava previst el casament, l'àvia d'Anabel i mare d'Isabel Pantoja, moria.

Això alterava tots els plans de la família. De fet, part dels Pantoja estava ja a les Canàries (lloc de celebració del casament) quan es va saber la trista notícia.

Després d'unes hores d'incertesa, Anabel, Kiko i Isa P viatjaven fins a Cádiz per donar l'últim adéu a la seva àvia, la senyora Ana. Tot i això, Kiko va decidir no tornar ja a les Canàries.

I és que el cosí d'Anabel va dir poques hores abans de la celebració que ell no anava a anar-hi. De fet, li va arribar a demanar que posposés l'esdeveniment per poder celebrar-lo en condicions i no en ple dol, però Anabel no va acceptar-ho.

Així doncs, aquest divendres se celebrava el casament i han estat molts els comentaris que s'han fet sobre ell. Potser no tant sobre les noces, sinó sobre el que ha anat passant. 

I és que, tant Kiko Rivera com la seva dona, Irene Rosales, han sigut el centre de moltes crítiques. Tot per no haver estat fent costat a Anabel en un dia tan important per a ella.

I és que sí. La dona de Kiko va decidir anar-se'n també a casa, al costat del seu marit. Segons han explicat en un missatge a les seves xarxes socials, ell la necessitava.

Irene ha perdut en poc temps als seus dos pares, pel que sap què se sent amb la mort d'un ésser estimat.

Potser per això no ha volgut deixar sol el seu marit en un moment tan dur de la seva vida. I ha hagut d'optar per no acompanyar Anabel en un dels seus dies més especials.

Kiko Rivera agraeix el suport a la seva dona, Irene Rosales

La veritat és que no ha estat una decisió fàcil per a cap dels dos. La mateixa Irene s'encarregava de deixar-ho clar al seu Instagram amb un missatge en el qual aclaria els motius.

Tot i això, després de decidir Kiko no anar al casament d'Anabel, Irene no ho va dubtar-ho ni un moment. Volia estar amb el seu marit, donant-li tot el suport que pogués.

I, pel que sembla, es tracta d'un gest que el Dj ha agraït molt. També a les seves xarxes socials ho ha volgut deixar clar. Potser el que ha volgut fer és donar un cop de mà a la seva dona, intentant frenar les crítiques que ha rebut per no anar al casament d'Anabel.

«Gràcies per estar amb mi en aquests moments. Ets el millor que tinc a la meva vida. Mai et deixaré anar de la mà perquè ets la meva companya de viatge en aquesta aventura anomenada vida...», li ha escrit Kiko a Irene.

Això acompanyat d'una fotografia en què se'ls veu als dos fent-se un petó. És que si alguna cosa està clara és que el matrimoni s'estima i es respecta i sempre intenten fer el millor l'un per l'altre.