Anabel Pantoja amb posat seriós

Anabel Pantoja, enfonsada després del seu casament: ruptura i multa de 7.000 euros

Anabel Pantoja està destrossada després de rebre un cop molt dur

Anabel Pantoja per fi ha complert el seu somni de casar-se amb Omar Sánchez a La Graciosa. Però, la felicitat ha durat poc temps perquè ha rebut una notícia que ha enterbolit les seves primeres hores com a dona casada. Aquesta es tracta que podria rebre una multa de 7.000 euros.

Malgrat que Anabel Pantoja va prometre que cuidaria la seva estimada illa, a l'hora de la veritat se n'oblidat del seu propòsit. Gràcies a 'Socialité', el programa de María Patiño, s'ha descobert que la platja ha quedat en un estat lamentable.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segons sembla, els convidats al casament de l'any no han tingut en compte que estaven en un paradís protegit i han llençat escombraries a la sorra. Davant d'això, els espectadors de Telecinco s'han quedat sense alè en veure totes les ampolles que han escampat per la vora de la mar.

Un reporter de Patiño ha assegurat que Anabel podria rebre una multa per a corregir el seu comportament. Tot i això, la veritat és que ja s'ha especulat que la parella podria haver contractat una empresa de neteja que s'hauria encarregat d'arreglar el desastre.

Però aquest no ha sigut l'únic problema d'Anabel. I és que la col·laboradora ha trencat la seva relació amb el seu cosí Kiko Rivera, ja que aquest no entén per què ha celebrat les noces després del qual ha passat.

És a dir, el marit d'Irene Rosales va rebutjar tornar a La Graciosa perquè no tenia gens d'ànim d'assistir a cap festa i la sevillana va comprendre els motius. No obstant això, ell no va respectar que volgués seguir endavant amb els seus plans de noces, malgrat que Isabel Pantoja va autoritzar l'esdeveniment.

'Socialité' ha informat en exclusiva de l'últim menyspreu de Kiko: deixar de seguir a la seva cosina a les xarxes socials. Alhora, però, ningú entén el motiu pel qual està tan enfadat, ja que en un primer moment va assegurar que no tenia cap problema amb ella.

Anabel Pantoja exigeix respecte i comprensió

Anabel sempre ha estat molt prudent a l'hora de parlar sobre Kiko Rivera, i més des que van estar una temporada sense tenir contacte. La seva gran il·lusió era anar acompanyada a l'altar amb les netes d'Isabel, a les quals anomena «nebodes», ja que sempre han estat molt unides.

Per això, Kiko va decidir no deixar sola a la seva cosina i va trucar a Irene Rosales per comunicar-li les seves intencions, cosa que va trencar el cor de la col·laboradora. Tanmateix, Irene va emportar-se a les seves filles, aconseguint així que la núvia caminés cap a l'altar sense la seva companyia.

Alhora, com que Anabel no vol problemes amb la seva família, en cap moment ha dit res que pogués ofendre a ningú. Tot i això, ha sigut força clara: vol rebre el mateix respecte que ella dona perquè no es mereix ser víctima de determinats atacs.

Anabel Pantoja embruta la platja de La Graciosa

L'equip de 'Sálvame' va ser el primer a alertar Anabel dels efectes secundaris que podia generar el seu casament a les platges de Canàries. Jorge Javier i els seus tertulians van assegurar que diverses organitzacions ecologistes estaven en peu de guerra i vigilarien els seus passos molt de prop.

La Graciosa és una illa petita i els seus habitants tenen cura de l'entorn, cosa que no ha estat respectat pels amics del matrimoni. I és que s'han oblidat de llençar a les escombraries diverses ampolles d'aigua, un atreviment que està penat amb milers d'euros.

Però, com hem dit, sembla que hores més tard el problema podria haver quedat solucionat, encara que tampoc es tracta d'alguna cosa confirmada.

María Patiño ha destrossat el dia més important de la seva companya, avisant-li que podria perdre molts diners. A més a més li ha assegurat que Kiko Rivera està molt enfadat amb ella.

D'altra banda, Irene Rosales considera que ha d'estar a prop del seu marit, ja que està travessant un dels moments més durs de la seva vida. No obstant això, ningú s'ha preocupat per la sevillana, que ha vist com la polèmica s'apoderava del seu casament.

La revista 'Hola!' ha sigut l'únic mitjà que ha parlat amb la protagonista de l'enllaç, ja que es va comprometre amb ells a canvi de 60.000 euros. Així doncs, la 'influencer' explicarà com se sent després de la pèrdua de Doña Ana i en quin punt es troba la seva relació amb el seu cosí.