Telecinco revela tota la veritat sobre 'Supervivientes' davant les últimes crítiques

La cadena ha estat molt criticada pel que es va veure el passat diumenge
Jorge Javier Vázquez i els concursants de 'Supervivientes 2020' a l'última gala de la edició
Mediaset ha donat una explicació després de les crítiques | Telecinco

Aquest diumenge es va celebrar l'última gala de l'edició 2020 de 'Supervivientes'. Una gala en què van estar presents tots els concursants i que tenia com a clar objectiu que puguin solucionar els conflictes i picabaralles que han tingut durant el reality.

Els espectadors ràpidament van començar a criticar el programa en les xarxes socials i no ho van fer per l'intercanvi d'impressions entre els participants sinó per la manera en què aquests es van presentar al plató. En concret, es va retreure a l'espai que no s'hagués respectat la quarantena dels finalistes, ja que aquests van aterrar a Espanya el passat 26 de maig i el programa s'havia gravat el divendres 5 de juny.

A més, també es va atacar directament a la mateixa perquè no es guardés distància de seguretat entre els concursants o perquè aquests no portessin mascareta. No obstant això, avui Telecinco, a través de diversos mitjans, ha donat les seves explicacions.

Les explicacions de Mediaset

Després de les diverses crítiques rebudes en xarxes socials, la cadena ha volgut donar explicacions respecte al que ha passat. Així, ha exposat que no ha incomplert cap norma de seguretat pels següents motius:

  • Tot l'equip de 'Supervivientes' ha estat aïllat a Hondures, concretament en un ressort on es grava el programa i on no ha tingut contacte amb l'exterior.
  • Els finalistes i els altres membres de l'equip que van tornar a Espanya el 26 de maig ho van fer a bord d'un avió privat. A més, en arribar al nostre país van ser reclosos de manera immediata en un complex hoteler als afores de Madrid que es va tancar en exclusiva per a ells. Ens estem referint al complex 'La cigüeña'.
  • A tots els concursants del reality no només se'ls ha realitzat un test ràpid per detectar si tenien coronavirus sinó també un altre més durant els seus primers dies a Espanya.

Així mateix, sobre el fet que es gravés la gala i que estiguessin presents tots els concursants en les condicions que es va poder veure, Telecinco ha deixat clar que es va emparar en l'Ordre SND / 439/2020 de 23 de maig.

En concret, aquesta ordre ve a establir que les persones procedents d'altres països han de romandre en el seu domicili o allotjament en període de quarantena excepte per, per exemple, realitzar activitats laborals de caràcter essencial. I no cal oblidar que entre aquestes activitats es troben «les empreses de telecomunicacions i audiovisuals».