Telecinco fulmina de forma imminent Carlos Sobera: El seu programa té data final

'El precio justo' no ha aconseguit augmentar les xifres d'audiència de Telecinco i Carlos Sobera podria perdre el seu lloc de treball

Amb la desaparició de 'Pasapalabra' a Telecinco, la cadena es va veure totalment desbordada i sense cap aposta per fer front a la pèrdua d'un dels seus programes més potents. Per aquest motiu, van intentar que Christian Gálvez frenés la cascada d'espectadors a Antena 3, però cap dels programes que va presentar van aconseguir estabilitzar la franja prèvia als informatius de la nit. Així doncs, Mediaset va decidir ampliar una hora més 'Sálvame', fins que finalment des de la directiva es va creure convenient apostar per un concurs.Amb tot això, van decidir confiar en Carlos Sobera per presentar 'El precio justo'. Malgrat que es va fer una promoció molt potent, 'El precio justo' no ha aconseguit augmentar les xifres d'audiència. Ja fa temps que circula el rumor que Mediaset estaria estudiant cancel·lar el programa, i finalment un expert en televisió ha volgut aclarir els dubtes.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segons l'expert en televisió Marc Casasola, Mediaset ja hauria notificat a l'equip tècnic de 'El precio justo' que no es continuarà amb el programa i que per aquest motiu, en els pròxims dies hauran d'abandonar el seu lloc de treball.

És important destacar que el programa de Sobera no es deixarà d'emetre 'ipso facto', tot i que desapareixerà quan s'hagin emès tots els capítols ja gravats. És cert que, aprofitant l'inici de l'Eurocopa, Telecinco podria suprimir el programa i apostar pels partits de futbol.l. 

De moment, Carlos Sobera no s'ha pronunciat al respecte, però cal recordar que el presentador es troba en el seu millor moment, ja que també presenta 'First dates' i les gales dels dimarts de 'Supervivientes'.

Encara hi ha esperances 

Tot i que Telecinco no seguirà emetent el programa, sembla que Mediaset ha entès que no ha estat una bona decisió programar un concurs en una franja tan competitiva. Per aquest motiu, haurien demanat a la productora responsable de 'El precio justo' que preparin una nova adaptació del programa, però amb un pressupost més ajustat i que s'adapti a la filosofia de Cuatro, el canal original dels concursos de Mediaset.

Haurem d'esperar per veure quin és el futur de 'El precio justo' i si Sobera seguirà sent el presentador o es decidirà contractar una cara nova. Ara bé, pel que fa a Telecinco, encara no se sap quin programa s'incorporarà de vuit a nou del vespre, tot i que es rumoreja que 'Sálvame' podria recuperar la cinquena hora d'emissió.


Comentaris

envia el comentari