L'oferta econòmica que Telecinco ofereix a Carlota de 'GH' per no parlar mai més dels polèmics abusos sexuals

Carlota Prado, de 'GH Revolution', revela l'oferta que va rebre per part de la productora

Imatgen de Carlota Prado
Carlota Prado, que va denunciar els abusos sexuals soferts a 'GH Revolution', ha revelat l'oferta econòmica que li ha fet la cadena | Telecinco

Carlota Prado ha estat una de les concursants que ha causat més polèmica pel seu pas pel famós concurs de Telecinco, 'Gran Hermano'. Des que va denunciar haver patit abusos sexuals en la seva edició de 'GH Revolution' que ha donat molt per parlar, però ara ho ha fet amb una publicació que també portarà molt d'enrenou.

Primerament, l'exconcursant ha sorprès en anunciar que comença la seva carrera com a cantant amb la seva primera cançó en espanyol dedicada a la seva mare. «Aprofito per comunicar diverses coses», ha començat.

25.000 euros per comprar el seu silenci

A més, la 'bomba' que ha revelat Carlota està relacionada amb el trist episodi sofert durant la seva participació en el reality de 'Mediaset': «Recentment l'advocat de Zeppelin va contactar amb el meu advocat, per oferir-me no menys de 25.000 euros i una oportunitat de desenvolupament professional», aclareix Carlota.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un día antes del día de la Madre compuse esto para cantárselo en directo, y así fue. Mi primera canción en español y por supuesto para ella. Es solo la primera parte, pero aprovecho para comunicar varias cosas, una que voy a seguir escribiendo en español, para que se me entienda en mi tierra natal. Supongo que de alguna manera el inglés me ha servido de puente, ya que algo de inseguridad arrastro en mi interior. Y por último, recientemente el abogado de zeppelin contactó con mi abogado, para ofrecerme “NO MENOS DE 25.000€ Y UNA OPORTUNIDAD DE DESARROLLO PROFESIONAL”. 1. No se con que intención, no la he escuchado y no la voy a escuchar, al igual que no quise escuchar la primera oferta de negociación hace meses. 2. La música y el amor me han salvado la vida, y lo hago por amor al arte y porque creo que es muy importante transmitir, ya que sé que se puede ayudar a través de la música. 3. MI INTEGRIDAD NO ESTA EN VENTA. Mi honor aquella noche ya se vendió. 4. Me compadezco, y siento verdadera lastima por todas las personas que intentáis enterrar lo que me pasó y os ruego encarecidamente que repaséis vuestra moralidad. A estas alturas que no me conozcáis es, no menos que curioso. Por último, y no menos importante, NO OS TENGO MIEDO. El miedo lo perdí cuando casi consigo finalmente suicidarme, con pastillas recetadas por mi psiquiatra a raíz de mi paso por vuestro “circo romano”, y la que estuvo ahí FUE MI MADRE, no vosotros. NO BUSCO VENGANZA, QUIERO JUSTICIA.

Una publicación compartida de 8INK ℭ𝔞𝔯𝔩𝔬𝔱𝔞 𝔓𝔯𝔞𝔡𝔬 (@carlotanoisno) el

«No sé amb quina intenció, no l'he escoltat i no l'escoltaré, igual que no vaig voler escoltar la primera oferta de negociació fa mesos. La música i l'amor m'han salvat la vida, i ho faig per amor a l'art i perquè crec que és molt important transmetre, ja que sé que es pot ajudar a través de la música», confessa Carlota.

«El meu honor aquella nit ja es va vendre»

«La meva integritat no està en venda. El meu honor aquella nit ja es va vendre. Em compadeixo, i sento veritable llàstima per totes les persones que intenteu enterrar el que em va passar i us prego encaridament que repasseu la vostra moralitat. A hores d'ara que no em conegueu és, no menys que curiós», continua el post.

«No us tinc por. La por la vaig perdre quan gairebé aconsegueixo finalment suïcidar-me, amb pastilles receptades pel meu psiquiatre arran del meu pas pel vostre circ romà, i la que va estar aquí va ser la meva mare, no vosaltres. No busco venjança, vull justícia», finalitza Carlota.


Comentaris

envia el comentari