Primer pla de Christian Gálvez presentant 'Pasapalabra'

Torna Christian Gálvez: Telecinco recupera un concurs mític a les tardes

Christian Gálvez torna a estar en primera línia com a presentador de Telecinco

Christian Gálvez tornarà a Telecinco més d'un any després de l'últim programa a 'El Tirón', l'últim espai que va presentar a 'Mediaset'. El comunicador torna per lluitar contra el format amb què va triomfar a la cadena de Fuencarral fa 14 anys: 'Pasapalabra'.

Després de l'estrepitós fracàs de 'El Precio Justo' la cadena vol fer front al programa presentat per Roberto Leal a Antena 3. Així, 'Mediaset' intenta, d'una vegada per totes, enderrocar l'espai líder en aquesta franja de programació.

El portal 'Yotele' ha ofert l'exclusiva aquest dimecres enmig d'una gran sorpresa a les xarxes socials. Segons el digital, Christian Gálvez serà l'encarregat d'aconseguir batre el veterà programa d'entreteniment.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Alhora, aquest mitjà apunta que el format de Telecinco és el conegut 'Alta tensión'. Aquest es va estrenar el 1998 i en Antena 3 amb Constantino Romero com a presentador. Més tard, va tenir una altra època a Cuatro amb Luis Larrodera i en 'Veo Televisión' amb Ivonne Reyes.

D'aquesta manera, 'Mediaset' rescata aquest concurs de la mà de Gálvez i de la productora 'Fénix Media Audiovisual'. Aquesta va ser creada pel mateix presentador al costat d'Olga Flórez i Rafa Guardiola, i participada per Telecinco.

El veterà concurs iniciarà les gravacions en les pròximes dates i espera emetre els seus primers lliuraments aquest estiu. Aquest format seguirà l'essència de l'original, tot i que sumarà elements diferents per a aquesta nova etapa a Telecinco, segons asseguren en el digital esmentat.

Per tant, Christian Gálvez tornarà a presentar un espai propi a la cadena. No obstant això, l'últim Cap d'Any, 'Mediaset' li allargava la mà a Gálvez escollint per conduir les Campanades a la banda de Sandra Barneda.

Tot i embarcar-se en aquesta nova aventura, el presentador compaginarà el seu nou treball amb el programa radiofònic 'De Sábado' a Cadena 100. Amb aquest espai, el comunicador acaba de renovar per una temporada més al capdavant d'aquest.

Així és la mecànica d''Alta tensión'

'Alta tensión' és l'adaptació espanyola del format internacional 'Wipeout', que es va emetre entre 1998-1999 a Antena 3 i produït per 'Gestmusic'. En aquell temps, va aconseguir grans dades d'audiència, amb una mitjana de 2.147.000 espectadors i un 26,4% de quota.

El concurs també ha estat adaptat en altres països, com Àustria, Estats Units i Holanda. A Espanya va tenir una segona etapa el 2006 a Cuatro amb Luis Larrodera, qui actualment és la veu al programa 'El Precio Justo'. I en 2011, la productora 'Coral Europa' va comprar els drets del format per emetre una altra versió en 'Veo Televisión' amb Ivonne Reyes.

El programa es basa en l'estratègia i l'habilitat. A més, té diverses rondes en què els concursants hauran d'anar sumant diners responent a preguntes de cultura general. El cas és que han de seleccionar les respostes correctes entre diversos panells amb diferents opcions a escollir.

'Sálvame Tomate' deixarà d'emetre's

Tots els canvis en la graella tenen conseqüències i en aquest cas no seria menys. Quan comenci a caminar el concurs que estrenarà Christian Gálvez, el gran damnificat tornarà a ser 'Sálvame'. En la seva versió 'Tomate', el programa presentat per Jorge Javier Vázquez haurà de ser retirat per fer lloc a aquesta nova aposta de 'Mediaset'.

Han estat molts els canvis que ha sofert el 'Tomate' en els últims mesos. Un d'ells va ser quan va desaparèixer de la graella per l'estrena d''El Precio Justo'.

Les dades d'audiència van ser realment pèssimes. Així que, la cadena va decidir acabar els seus enregistraments, en veure que el programa presentat per Carlos Sobera no aconseguia les dades esperades.